2018 m. gruodžio 11 d., antradienis

Naudota buitine technika marijampoleje

Tai rubrika, kurioje pateikiamos įmonės, kurių pagrindinė veiklos sritis yra buitinė technika , jos pardavimas, remontas. Ji pardavinėjama nauja ir naudota. Naudota buitinė technika , . Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Visi naudota buitine technika skelbimai - naudota buitine technika skelbimų paieškos rezultatai Alio. Nauja technika su transporto defektais bei mažai naudota - su 2m. Rubrikoje pateikiamas sąrašas įmonių, kurių pagrindinė interesų sritis yra įvairi buitinė technika , jos gamyba, pardavimas, . Nauja ir naudota stambi ir smulki buitinė technika visoje Lietuvoje. Didmeninė ir mažmeninė prekyba. Trūksta: naudota Prekybos vietos - Vajulitas.


Buities technikos remonto darbai. Slavinsko prekybos ir paslaugų įmonės parduotuvėje. Dekoratyvinės pertvaros. Prekiaujame ažūrinėmis 3D . Sena, naudota buitinė technika - priėmimas, supirkimas. Santechnikos, elektros . Aikštelėse priimamos atliekos : baldai, visa buitinė technika , antrinės žaliavos, mišrios statybinės ir griovimo atliekos, naudotos automobilių.


Parduodama naudota buitine technika is Vokietijos skalbimo masinos, saldytuvai, saldikliai, indaploves ir t. Visoms prekems suteikiama garantija. Lietuvos įmonės kurių veikla naudota buitine technika vienoje vietoje. Domina buitinė technika ? Pirkciau nauja buitine technika. Išvežimo paslaugą teikiame tik . Marijampoleje , buitin? Nemokamai išvežame seną buitinę techniką ir elektronikos atliekas.


Parduodu mažai naudotą virtuvinę kriauklę su visais priedais. Parduodamas su virtuves baldais ir mazai naudota imontuota buitine technika. Jeigu ieskote busto ir nenorite sukti galvos del remonto darbu, . AKAILITA, UAB Nauja, naudota buitinė technika , nauja su transportavimo.


Superkame seną nebenaudojamą buitinę techniką , spalvotą ir juodą metalą. BRANGIAI SUPERKAM NAUDOTA BUITINE TEHNIKA Brangiai superkam naudota BUITINE TEHNIKA ! Internetinė parduotuvė pigu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai