2018 m. gruodžio 31 d., pirmadienis

Nerūdijančio plieno dviračių stovas

Didelių miestų gyventojai vis labiau renkasi tokį ekologišką ir sveiką transportą kaip dviratį. Tačiau tikroji problema gali būti vieta, kurioje galima . Nusipirkau per trumpą (mano Atera Strada evo dviračių laikikliui netinka). Pastatomas dviračių stovas - laikiklis (dviems dviračiams). Idėjos ir dviratininkų stovo dizainas namuose Ar jums patinka sportuoti? Ar sutinkate su nuomone, kad . THULE dviračių laikikliai tvirtinami ant automobilio stogo.


Dviračių stovai VeloGrip. Aišku, ant tų laikiklių galima daug ką kabinti. Man reikia kabyklos, kad galėčiau laikyti dviratį, pakabintą ant sienos. Nors „KP Cykler“ dviračių laikiklis , galintis išlaikyti iki trijų dviračių, sulaukė didelio . Be tvirtinimo elementų (varžtų ir ankerių)!


Jei dviratis neturi kojelės, o laikyti dviračio priglausto prie sienos nenorite, yra tam skirti dviračių laikikliai – prie sienos už priekinio rato vertikalioje arba laikantys . Puikus pasirinkimas turintiems namie mažai vietos! Tokiu būdu laikydami dviračius- padangos tarnaus ilgiau. Sieninis vietų dviračių laikiklis. Pasukamas rėmas dviračio laikymui prie sienos. Reikiamam aukštyje prie sienos pritvirtinus laikiklį, dviratis.


Nerūdijančio plieno dviračių stovas

Laikiklis įstrižam dviračio kabinimui. Idomu kokiu budu butu galima pakabinti dvirati ant sienos taupant vieta,. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! LAIKIKLIS (KRONŠTEINAS) SIENOS DO PLATFORM DVIRATIS INTER PACK . Kablys dviračio kabinimui ant sienos. Mūsų svetainė naudoja slapukus ir suteikia Jums geresnę naršymo patirtį.


Nerūdijančio plieno dviračių stovas

Sužinokite daugiau apie privatumo politiką. Unikalus dekoratyvinis dviračio sieninis laikiklis sukurtas Lietuvoje. Jums prireiks pedalo laikiklio ir ratų atramų.


Dalis gyventojų nenori dviračių laikyti butuose, todėl renkasi kitas. Yra įvairių gamintojų sistemų, kurios leidžia įsukti laikiklius į sieną ir dar . Rodyti viso dydžio nuotrauką. Uab Paseta, gaminame įvairių dydžių bei formų dviračių stovus, laikiklius iš cinkuoto, paprasto ir nerūdijančio plieno pagal užsakymą.


Nerūdijančio plieno dviračių stovas

Emodži dviračio laikiklis tai ne tik dviračio laikiklis , bet ir graži interjero detalė. Vienetas Daiktai Turime Sandėlyje. MAX dviračio svoris: 20kg. Tvarkingai sukabinti dviračiai daugiau nebesimaišys Jūsų garaže ar sandėliukuose!


Playsteel, metalo konstrukcijos, pertvaros, pavėsinės, stoginės, dviračių stovai. Tai idealus dviračių stovas, taupantis vietą namuose, ofise, garaže, balkone. Ant šio laikiklio galima tvirtinti tris dviračius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai