2018 m. gruodžio 12 d., trečiadienis

Pompos kamuoliams

Kamuolio pompa užtikrins, kad subliuškus kamuoliui nereiks skubėti įsigyti kito – užteks tik pripūsti. Patogi ir tvirta aliuminė pompa kamuoliams. Rankinė pompa MOLTEN DHP21-BL. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


POMPOS Author, Axer, Beto.

Molten pompos kamuoliams , platus pasirinkimas, akcijos e-parduotuvėje skorpionas. Kamuolių pompos ir kiti sporto priedai mažiausia kaina internetu. Pristatome per dvi dienas. Paskubėk, dabar geriausias laikas pirkti.


OMNIVA terminalą (€). LP EXPRESS terminalą (€). Sporto šakosKrepšinisKamuoliai, vežimėliaiTinklai, pompos.

Dvigubo veikimo rankinė pompa kamuoliams. Adata kamuoliams pūsti Meteor . Atvykite ir pasiimkite nemokamai. Antgalis buku galu gimastikos kamuoliui.


Dėl savo lengvos bei kompaktiškos konstrukcijos, pompa. Prekės sandėlyje neturime. Pompa kamuoliams pripūsti. Mini rankinė pompa su žarnele ir adatėlėmis pūsti kamuolius.


Viskas ko reikia kamuoliams. Pas mus visada patogu pirkti! Parduodu šias dvi iš trijų kamuolio pompos adatėles.


Iš Klaipėdos, galiu siųsti į kitus miestus už siuntimą moka pirkėjas. Dvipusio veikimo pompa. Tinka balionams, kamuoliams pūsti ir židiniams, griliams, laužams įpūsti.


Dėmesio: Paskutinė prekė sandelyje!

Informacija: Pasiekiama. Adatėlių rinkinys kamuoliams METEOR mm. Kaina: € - su PVM. Turite pasirinkti bent 1 . Praplėskite savo dropshipping el. Dauguma Yamuna kamuolių yra nepripūsti, todėl jiems prireiks pompos.


Yamuna suprojektuota pompa kamuoliams yra maža, bet pakankamai galinga, kad . Dviratininko šalmas Meteor MV29. Yra tik tai kas nuotraukoje. Rodyti viso dydžio nuotrauką.


Kompaktiška, patogi rankinė pompa kamuoliams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai