2017 m. spalio 13 d., penktadienis

Audio kasetes su ritemis

Universali laidų jungtis COMPACT 5x0. Dviejų kontaktų metalinė hermetiška jungtis. Izoliuotas, hermetiškai uždarytas.


Kabelio jungtis gali pritaikyti Europos stilių (ASTS stilius, AWK alkūnės stilius), taip pat gali naudoti amerikietišką ar . Neperšlampamas kabelio jungtis. UL V-hermetiškas sandariklis: NBR O formos žiedas: EPDM darbinė temperatūra: nuo -℃ iki 1℃ Speciali .

Aplinkos temperatūros intervalas: 0. Maksimalus darbinis slėgis: bar. Montažinis ilgis: 1mm . Kurdami jungtis , laidų ir kabelių atšakas ir nepamirškite laikytis saugos taisyklių, tai ypač. Viskas laidų ir kabelių hermetiškam sujungimui. Movos su geliu, komplekte kontaktinės grupės.


Padėsim parinkti konkrečiam laidui tinkančią . Trūksta: hermetiska mb-smaige-laidu-jungtys-ip68.

Išardoma hermetiška jungtis. Hermetiška laidų jungtis IP 68. Galima greitai ir paprastai sujungti ar atjungti laidus. Meistras Juozas parodo kaip yra sujungiami įvairūs laidai. DC jungtys su laidu kištukas lizdas 2. Kaladėlė sujungimo, LZG PT 5x25x10mm su dangteliu, modulinė, Pak-Plast LZ -O T-Kaladėlė sujungimo, LZG PT 5x25x10mm su.


Laidų sujungėjas hermetiškas 0. Jungtis F tipo, RGkabeliui. Kitas labai patogus laidų jungtis - terminalas ant plastikinių bloknotų. UV spinduliams, pagerina hermetišką kūno savybes. Ličio baterija, hermetiška įkrovos jungtis.


LED HIGH CRI LED Aukštis: 65. Plotis: mm, Prožektorius Nitecore LR1. Skirta žarnos prailginimui. Tinkama naudoti su NK NKbei kitais dviejų takelių šviečiančiais kabeliais. Pristatymo terminas - 1-d.


Televizoriaus jungtis , skirta prijungti antenos kabelį, reiškia.

Jis nėra hermetiškas , juosta, aliuminis ar varis, greitai oksiduojasi, o tai nėra . LED juosta puikiai tinka lauko sąlygomis, apsaugota nuo nuo . Nerūdijančio plieno jungtys. Tiesą sakant, kai kurios televizoriaus laido savybės gali paveikti. Kiekviename televizoriaus įrenginyje yra atitinkama jungtis. Korpusas hermetiškai uždaromas metaline danga ir uždaromas arba pritvirtinamas klijais.


Wago- jungtis -laidams-univ-5x1-4mm-40. Ar buna kokia hermetiska dezute kuria ramiai galima uzkast? AVDE Paskirstymo dėžutė 80xIPpilka. AVDE paskirstymo dėžutė . Didelio galingumo įpurškimo šildytuvo juostos gamybos metu yra hermetiškai uždarytos skystam plastikui.


MCjungtys saulės moduliams, skirti hermetiškai jungti saulės baterijų laidus. Puikiai tinka laidams mm mmir mm2.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai