2017 m. spalio 16 d., pirmadienis

Merino vilnos komplektukas

Merino vilnos komplektukas

Perkant merino vilnos komplektukus - PIGIAU! Universalus, praktiškas ir labai patogus komplektukas - tiks nuo ankstyvo rudenio iki vėlyvo . Merino vilnos komplektukas kūdikiams. Tai vieni reikalingiausių ir patogiausių merino vilnos. Megztukas, merino vilna.


Kombinezonas merino vilna su šilku. Termo apatiniai vaikams komplektukas su golfiuku. Komplektukas : šviesiai rudos spalvos marškinėliai ir rudos spalvos kelnytės. Būtent tokia yra LORITA patalynė, šliaužtinukai ar populiarusis merino vilnos. Kelnytės ir komplektukai kūdikiams ir vaikams.


Patogūs ir praktiški komplektukai kūdikiams iš medvilnės. Helly Hansen 1 merino vilnos komplektas - šiltas ir švelnus merino vilnos komplektas vaikams, puikiai išlaikantis šilumą, kvėpuojantis. Puiki siūlus sudėtis () merino vilnos.


Merino vilnos komplektukas

Reima termo- komplektukas KINSEI - apatinis komplektas , . Europos gamintojų drabužiai iš merinosų vilnos kūdikiams. Natūralaus pluošto audiniai su unikaliomis savybėmis. Labai ploni lyg šilkiniai merinosų vilnos.


Vilnos lino pledai vaikams, kaklaskarės, paltukai, kombinezonai. Aukšta kokybė, jaukūs ir žaismingi. Labai šiltas, minkštas ir švelnus komplektukas. Rankdarbiai: Kūdikių, vaikų rūbeliai. Apatinių rūbų komplektukas iš merino vilnos -šilko pilkšvas.


Merino vilnos komplektukas

Tad nieko nelaukdami pristatome ir pirmąjį pavasarinį komplektuką. SUPERWASH antklodės ir pagalvės komplektas iš vilnos. Kepurytė pasiūta iš 1proc.


Gullkorn Design komplektas Vennen - Gullkorn Design. CeLaVi merino vilnos kelnytės - CeLavi. Pagamintas su meile TAPOO merinos vilnos komplektukas kūdikiui:) Šiluma ir jaukumas pateisins mamos lūkesčius. Sudėtis: 1 merino vilna. Savybės: Medžiaga: Viršus - 1 vilna, vidus - 1 merino vilna.


Atlenkus atvartėlį bus kojinaitės iki keliukų. Tinka net ir labai jautrios odos mažyliams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai