2017 m. spalio 30 d., pirmadienis

Odontologo alga

Jei tikėtume statistika, odontologai balansuoja ties skurdo riba, nors paslaugų kainos ir kandžiojasi. Kone dviejuose šimtuose bendrovių . VŽ surikiavo privačias odontologijos klinikas pagal šiemet vasario mėnesį mokėtą vidutinį mėnesio atlyginimą. VŽ skelbia didžiausią vidutinę mėnesio algą mokėjusių privačių odontologijos klinikų sąrašą.


O kiek uždirba odontologai?

Pavyzdžiui, jei gydytojas prie algos prisiduria trijų šimtų eurų priedą, padėjėjui. Burnos higienistai įsidarbina odontologo kabinetuose kaip . Aisku, yra galimybe isidarbinti privacioje klinikoje, alga . Siulomas darbas odontologo asistentui pilnu etatu. Atlyginimas nuo 8eur po mokesciu. Pasilaiciu mikrorajone. Ieškomo gydytojo odontologo asistentė pilnu darbo etatu.


Darbo patirtis – privalumas.

Odontologijos specialybė ir odontologijos studijos yra vienos iš tokių. Gydytojas odontologas rezidentas – asmuo, studijuojantis odontologijos. Gydytojo odontologo rezidento bazinis darbo užmokestis (mėnesinė alga ) mokamas . Ace Of Spades rašė: odontologu tu dideli pinigai yra pats diziausias.


FNTT tinkluose – odontologijos klinika: paslaugos buvo brangios, o algos – vos 3eurų. Preliminariais skaičiavimais . Kol kas to padorumo nematyti – darbo yra, algos nėra. DELFI - Nuo sausio dienos gydytojų rezidentų algos tapo susietos su.


Odontologai slapčia lobo iš tūkstančius kainuojančių procedūrų. Rezidentų atlyginimas yra reglamentuojamas, tad šių specialistų atlyginimo . Kalbėdamas apie medikų algų kilimą kitąmet A. Veryga prašo kantrybės. Lietuvoje dirba apie proc.


Ave Medica“ klinika Rietave ieško odontologo padėjėjo( - os). Motyvuojantį atlyginimą – val. Siūlome gerą darbo grafiką, atlyginimą bei draugišką kolektyvą.


Karjera odontologijos klinikoje Centro „Denticija“.

Ministras apsižiūrėjo, kad šie medikai už licencijas pinigus moka ne į . Pagrindinės algos skaičiavimas. Darbuotojų pagrindinė alga skaičiuojama bazinį algos dydį dauginant iš pagrindinės. Vilniaus universiteto Medicinos ir odontologijos rezidentūros reglamentas. Odontologų draugijos pirmininko pavaduotojas Povilas Kalesinskas atkreipia dėmesį, kad. Kuodis: vienodos algos mokėjimas visiems yra diskriminacija.


Už darbą savaitgalį ir nedirbant atostogų mokama vienos oficialios algos dalies už dieną ar valandą darbo suma, viršijanti oficialų atlyginimą , jei darbas . Siūlome gydytojams odontologams (-ėms) ilgalaikį darbą viename didžiausių. Anglų, rusų kalbos - privalūmas. Mokėjimas bendrauti su žmonėmis. Be to, ir algos dažniausiai būna nemažos, ypač jei dirbama privačiame sektoriuje. Eurų ir tai yra trečiasis etapas didinant medikams algas.


SAM pastebi, kad praėjusiais metais gydytojų atlyginimas didėjo vidutiniškai proc. STABDYKIME BULDOZERĮ RIEDANTĮ PER ODONTOLOGŲ RŪMUS ! Brangias odontologijos paslaugas teikusiose Kauno ir Alytaus apskrities.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai