2017 m. spalio 3 d., antradienis

Autobusu tvarkarastis klaipeda

Autobusų stotis - VLG, PATKPŠS. Visa informacija apie miesto transportą. Išvykimo laikai realiu laiku. Bilietų pildymas internetu. Klaipėdos keleivinis transportas.


Autobusu tvarkarastis klaipeda

Maršrutų tvarkaraščiai. Išsirink geriausią kelionę su wi-fi, 220v, naujais autobusais. Norėdami pasižiūrėti tvarkaraštį arba pirkti bilietą, pasirinkite maršrutą ir datą. KAUNAS-NIDA (kasdien ). Kryptis: Klipščiai) turi stotelės išvyksta iš Kurėno St. Lithuania Peržiūrėti pilną tvarkaraštį Keliauti į stotelę . Daugiausia papildomų autobusų maršrutų ir reisų bus lapkričio dieną:.


Tarpmiestiniai autobusų tvarkaraščiai. UAB BUSTURAS NEATSAKO UŽ TVARKARAŠČIŲ, SKELBIAMŲ NE UAB BUSTURAS TINKLALAPIUOSE, . Naujoji Akmenė-Akmenė per Jučius, Naujosios Akmenės AP, 07:50. Pateikiami ir autobusų tvarkaraščiai.


TARPMIESTINIAI TVARKARAŠČIAI. ATVYKS Į AUTOBUSŲ STOTIS VĖLUODAMI. KLAIPĖDĄ per Salantus ir Kretingą. Jonava 20:0 Ukmergė 20:4 Anykščiai 21:3 Kamajai 22:11. Antazavė 8:2 Dusetos 8:3 Bradesiai 8:4 Obeliai 9:01.


KKT informuoja , kad nustatyti tvarkaraščiai patikimi tik pirmiesiems rytiniams reisams. UAB Jurbarko autobusų parkas. ALYTUS – JURBARKAS – ŠILUTĖ.


UAB Marijampolės autobusų parkas tarpmiesčio autobusų maršrutų tvarkaraščiai. UAB „Kelmės AP “ autobusai važiuos vasariniais maršrutais. Kainoraštis: Visų transporto priemonių . Preila – Pervalka – Juodkrantė – Smiltynė išvykimo tvarkaraščiai paskelbti Neringos savivaldybės administracijos,.


Dar kitaip autobusai judės Turgaus prieigose per fontanų šokius. Raseinių autobusų parkas. Keltai į Smiltynę, Juodkrantę, Dreverną, Nidą – tvarkaraštis ir naujienos. A, 5E, 6E, 8E, 1 1. Greičiausias, ekonomiškiausias ir trumpiausias kelionių planavimas.


Autobusu tvarkarastis klaipeda

Lietuvos viešojo transporto tvarkaraščiai ir maršrutai. Kalėdas veža patogiai ir nerūpestingai! Keleivių pervežimas miesto, tarpmiestiniais ir tarptautiniais maršrutais. Tachografų patikra, autobusų pardavimas.


Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet . Kaunas - Gdanskas autobusu.


Nemokamas Wi-Fi, filmai, muzika. Darbo laikas: I-VII 03:30- 21:00.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai