2017 m. spalio 18 d., trečiadienis

Jungties perėjimas iš aux į usb

Daugelis naujesnių automobilių turi įmontuotą AUX jungtį , tačiau neturi USB tipo jungties , todėl groti muziką galima tik iš mobiliųjų telefonų ar muzikos grotuvų, . USB raktą ar GPS įrenginį į AUX lizdą. Automatiškai groja mpmuzikines rinkmenas iš USB rakto. Adapteriai HDMI, USB ir kitoms jungtims bei kortelėms.


Didelis asortimentas bei geros kainos. Goobay USB -C to USB 2.

Tais atvejais, kai kompiuteryje esančių jungčių nebeužtenka, reikalingi adapteriai , USB šakotuvai – jų pagalba galima prijungti išorinius prietaisus ir tokiu būdu . Rastos kategorijos (3). Kabeliai ir adapteriai. Laidai, adapteriai: hdmi, dvi, usb ir kt.


USB adapteriai gamyklinei garso sistemai. Argus COAX-0TV laido jungtis priedas. Adapteris Mercedes Benz AUX 5mm įėjimo per CD changer jungtį. USB , HDMI, S-Video, RCA ir panašiai.

VGA kampinis perėjimas HDD15F -HDD15M, kabelis į viršų. Taip pat prie adapterio yra galimybė prijungti telefoną ar mpgrotuvą per AUX įėjimą. USB jungtį , AUX įėjimą ir SD kortelių skaitytuvų. Naujas SATA PCI Laido perėjimas.


CD keitiklio prievado skaitmeninės kokybės garso . Aukštos kokybės ir įvairių ilgių laidai bei jungtys garso bei vaizdo technikai. Perkant internetu pristatysime per d. Originalus „Huawei“ USB -C - 3. Gamintojas: 4CARMEDIA Automobilio jungties tipas: Aux adapter Audio jungties. Telefonuose ir kompiuteriuose vis dažniau galime išvysti USB Type-C jungtį. Nors ji visuose įrenginiuose atrodo vienodai, tačiau atlieka labai skirtingas. Jungčių stotelė DELTACO su VGA, RJ4 1xUSB, USB -C, 3. Nepakankamas likutis x. Jungiamasis laidas BULLET AUX , m. Adapteris, muzikos priedėlis skirtas klausytis muzikos iš USB AUX SD per originalę automagnetolą.


USB Connection: GROM-USBcar stereo adapter connects your USB 2. Male Audio Braided Rope Cable 1m Black.

Type-C telefono greito krovimo - duomenų perdavimo laidas BASEUS 5A 1m. Perėjimas antenai Fakra BMW-DIN (1K-1K). AUX ausinių jungtį juodos spalvos. Micro USB Type-C kabelis OTG . Nuolatinės srovės jungtis - DMW-DCC16. Sistema pripažįstama kaip įprastas žaidėjas, todėl galite valdyti dainas iš vairo ir radijo.


Here are your current choices. JungtisBT - jungtis , skirta prijungti .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai