2017 m. spalio 9 d., pirmadienis

Naujos slides

Naujos slidinėjimo striukės ir kelnės vyrams. Fiveseasons, Ziener, Maul. Vien jau mūsų parduotuvėje kalnų slidžių pasirinkimas tikrai . Asortimentą nuolat atnaujiname bei papildome, todėl jei ieškote tam tikro modelio ar ilgio slidžių, kreipkitės į mus el. Renkantis šį slidinėjimo inventorių, įvertinkite kur .

Aukščiausios kokybės ATOMIC kalnų slidės sportininkui, ekstremalui ar mėgėjui. Ypač platus asortimentas ir geriausias kainos bei kokybės santykis. Kalnų slidės Elan Explore green LS su apkaustais EL10. Tačiau jei slidinėjime esate naujokas, prieš pirkdamas slides , turėtumėte. Vaikiškos kalnų slidės Sporten.


Visada turime nemažą pasirinkimą aukščiausio lygio naujų ir. Carbonlite, Atomic Worldcup, Redster WC ir kitas slidės tiek laisvam, tiek .

Sveiki, ar reikia naujas slides vaskuoti ar kitaip kaip nors paruosti pries . Nauja forma suteikia geresnį valdomumą net prastomis slidinėjimo paviršiaus sąlygomis. Komplekte: slidžių pagrindas Power Plate 9 . Visi kalnu slides skelbimai - kalnu slides skelbimų paieškos rezultatai Alio. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


Kasmet šiuo laiku sulaukiame klausimo – kaip išsirinkti tinkamiausiais slides ? Kad ir kaip norėtume Jus pradžiuginti, deja vieno stebuklingo . Daugeliui nepatyrusių slidininkų kyla klausimas, kaip gi išsirinkti tinkamas kalnų slides , kokie turėtų būti kalnų slidinėjimo batai? Pasirengti sezonui padėjo stovykla Austrijoje ir naujos slidės. Tomas Kaukėnas, Andrejaus Ivanovo nuotrauka. Didelis naudotų bei naujų įvairaus ilgio lygumų slidžių asortimentas. Su žvyneliais arba be žvynelių.


Plačios, vidutinio pločio arba siauros. Dinamiškas modelis ir įspūdingas dizainas leidžia įgauti naujos patirties slidinėjant . Nors tvirtos ir stabilios, iš tiesų yra .

Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Servisas Max (šlifavimas, galandinimas, įbrėžimų taisymas, vaškavimas, poliravimas), nuo 20. Apkaustų tvirtinimas, nuo iki 20.


Naujų slidžių vaškavimas , nuo . Rossignol kalnų slidės Pursuit 100. Pridėti prie pageidavimų. STUMIAM SLIDES , SNIEGLENTES, SLIDŽIŲ IR SNIEGLENČIŲ BATUS IR KITOKIĄ SLIDINĖJIMO ĮRANGĄ . Kategorija: kalnų slidės ir lygumų slidės (laisvas ir klasikinis stilius).


Ekspres“ parafinas, atsispyrimo . Nes lygumų ir kalnų slidės bei jų inventorius visiškai skirtingi. Netgi tokių, kurios atrodo „kaip naujos “, nors buvo prieš šimtą metų saugiai padėtos sandėliuke . Bet slides perka naudotas, kadangi yra labai ženklus kainos skirtumas – tarkim, jei naujos geros slidės kainuoja tūkst. Ir tikriausiai visi besidomintys ar netgi norintys įsigyti naują inventorių, visgi prieina prie to klausimo, kokio tipo slidžių ar snieglentės man reikėtų?


DiscMan mašinėlė tausoja jūsų slides ir briaunas, nes vieno ciklo metu briauna.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai