2019 m. gegužės 10 d., penktadienis

Lova namelis

Miegamojo lova BELINDA. ARTEKSAS VIENGULE LOVA SU REMINIU CIUZINIU IR PATALYNES DEZE TACHTA SOFA LOVA Turime. Parduodama viengulė medinė lova , 90x200. Užsisakykite jau šiandien!


Lova namelis

Pristatymas Greitas pristatymas: d. Lova Veronica 90×2cm. Tinka čiužiniui: 90x200. Nauja viengulė lova su dėže patalynei (tachta) su atrama galvūgalyje. Alyvinė ( violetinė) 3. Pagaminta iš aukštos kokybės metalo, lova yra tvirta ir patvari. Be abejo, svarbiausias kiekvieno miegamojo taškas yra lova.


C kategorijos audinys veliūras. Tamsiai pilkos dažytos medžio masyvo kojelės. Viengulė lova su čiužiniu, metalinė, juoda, 90x2cm. Eur, nesvarbu ar vaikui, ar svečiui – svarbiausia kokybiškam miegui ant čiužinio.


Visi viengule lova skelbimai - viengule lova skelbimų paieškos rezultatai Alio. Kaina: € Lovos čiužiniai Vilnius Viskas . Geras miegas yra geros sveikatos ir geros nuotaikos raktas ryte, tačiau tam reikia jaukios lovos. EUR Dvipusis čiužinys.


Vienas iš jų yra viengulė lova 90x200. Jis skirtas tik vienam . Lengvai surenkama ir transportuojama, stipri ir patvari. Medinės grotelės, kurios . Medžio masyvo lovos miegamojo kambariui iš ekologiškų medžiagų.


Lova namelis

Pati svarbiausia ir ryškiausia miegamojo detalė – lova. Natūralios medienos viengulė lova su apsauga. Jei laikotės pozicijos, kad miegamojo baldai turi būti ne tik dailūs, tačiau ir patogūs bei ergonomiški. Uosio masyvo viengulė lova su grotelėmis 90x200.


Skelbimą patalpino SBA idėjos namams. Stilinga viengulė lova su minkštu galvūgaliu. Medžiaga aptrauktas korpusas, metalinės kojos. Grotelės, LMBK II ir čiužinys perkami atskirai.


Lova namelis

Poilsis patogioje lovoje slypi vos už kelių paspaudimų. Kategorija: Viengulės ir dvigulės lovos. Dviaukštė viengulė su čiužiniu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai