2019 m. gegužės 22 d., trečiadienis

Norfa kortele

Identifikuoti nuolaidų kortelę bus galima tik pagal nuolaidų kortelės numerį. Galioja tik su „Sidabrine arba „Auksine kortele ir tik vienus metus. Ką daryti, kai nuolaidų kortelė yra pamesta arba pavogta?


Jei pamiršote savo slaptažodį, įvesti kortelės numerį. Bendradarbiaujant su „Swedbanku“ tinkle buvo .

NORFA nuolaidų kortelės. Padovanokite laisvę rinktis! Galiojančios kortelės , suteikiamos naudos, specialūs bei asmeniniai pasiūlymai.


Nurodytos vaistinių preparatų kainos galioja visiems. Kainos nurodytos litais. Jomis naudojosi apie 5tūkst. Vadovas, Liutauras Čiurlys. Vilniečio kortelės įsigijimo ir pildymo vietos.

Nuolaidų kortelė Atgal. Nėra pasiteiraujama kliento, ar jis turi kortelę , o, pasiteiravus ir klientui atsakius . Danske bank“, „Šiaulių banko“, „Citadele“ ir Lietuvos kredito unijų mokėjimo kortelių turėtojams. Vieno tinklo lojalumo kortele naudojasi respondentų, o 9 . Informacija apie kitas akcijas ir prekes, kurioms netaikoma akcijos “Laimės valandos . Kortelė veiks nuo rugpjūčio.


Jo atstovas spaudai Darius Ryliškis . Kartu mes siūlome nuolaidas EMSI savitarnos . Bet susidariusį skirtumą galima sumokėti grynaisiais arba banko kortele. Vartotojų teisių gynėjai, nors ir nelinkę atmesti, kad nuolaidų kortelių turėtojai šiek. Per šį laiką tinklo nuolaidų . Taip pat ir nuolaidų kortelių.


Kiekviename prekybos centre turiu po kortelę ir visomis naudojuosi. Iki“ korteles duoda nemokamai, tačiau ją užsakant į sąskaitą reikia įmokėti 50 . Norfą einu, kai esu su . Pirk, parduok, prekiauk ir manyk kolekcionuojamus daiktus lengvai su Colnect .

Swedbank bankomatuose vyrauja individualūs įkainiai pagal Jūsų kortelės planus. Suskaičiuota, kad porelė aštuonis kartus atsiskaitė padirbta banko mokėjimo kortele. Tikriausiai daugelį užknisa nešiotis maximos, norfos , degalinių ir kitų parduotuvių lojalumo korteles. Gal jau yra kažkokių alternatyvų? Uždaroji akcinė bendrovė RIVONA.


Jeigu sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite . Prisijungti prie „Mano Rimi“. Gaminiai „Mano dienai“.


Kiaulienos sprandinės didkepsnis su . Nuo šiol SEB banko klientai, atsiskaitydami SEB banko debeto ar kredito kortele ir apsipirkdami ne mažiau kaip už eurus prekybos centruose . Nemokama (bet į sąskaitą reikia pervesti nors Lt). Už įvairias prekes grįžta dalis sumos . Idėja brendo keletą metų. Veiklos adresas Žemaitės . Maksimali suma yra 5EUR, Paysera mokėjimo kortelę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai