2019 m. gegužės 15 d., trečiadienis

Pratybos 5 klasei

Pratybos 5 klasei

Raskite pratybas arba vadovėlį pagal dalyką, autorių arba išleidimo metus. Kalbos ugdymo pratybos skaitymo ir rašymo sutrikimams šalinti klasei. Informacinės technologijos -kl. Mūsų svetainėje ne tik pratybų atsakymai klasei , bet ir kitų pamokų įvairioms klasėms skirti.


Taigi, ar jau užpildei pats pratybas , ar padarei namų darbus? Lietuvių kalbos pratybos klasei. Birutė Tretjakova, Vilma Žvybienė.


Leidykla: Vasiliauskas Leidimo metai: 0. V klasė dalis pratybų sąsiuvinis. Matematika Tau Plius kl. Fizikos pratybos klasei dalis . Mokiniui pagalba norint matyti nemokami pratybų atsakymai greitai ir patikimai. Nusirašynėti pratybų atsakymus griežtai draudžiama. Pratybų sąsiuvinis, parengtas pagal klasės vadovėlį, su juo sudaro vieningą komplektą.


Pratybos pasižymi įvairumu, teikia medžiagos aktyviai mokinių veiklai. Autorius: Ilona Greviškienė už geriausią kainą. Didelis knygų pasirinkimas ir ypatingi pasiūlymai.


Prieš dienas - Buvo per klaidą nupirktos ne tos pratybos. Kaina knygyne yra virš eurų, parduotume už abi dalis. Nemokami pratybų, ir namų darbų atsakymai nuo iki klasės. Be VIP, be registracijos. Visiškai nemokamai visiems laikams!


Pratybos 5 klasei

LIETUVIŲ KALBOS PRATYBOS KLASEI. Pratimai ir užduotys klasių mokiniams, besimokantiems pagal individualizuotas programas. English Grammar and Tests ( klasė ). Formulė klasei dalis pratybos.


Istorijos vadovėlis kl. Temos gausiai iliustruotos . Headway Intermediate Workbook without key ( pratybos ). Autoriai: Daiva Mickevičienė, Ugnė Trepėnaitytė-Byrė. Mokomės etikos klasei.


Pratybos 5 klasei

Savarankiški ir kontroliniai darbai. This episode practices angle measurement. Determine the size of an angle by finding out how many sectors are needed to form a full disc.


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk ! Muzikos pratybų sąsiuvinis, skirtas vidurinių ir muzikos mokyklų penktų klasių mokiniams. Jis padės geriau įsiminti muzikos pamokose .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai