2019 m. gegužės 29 d., trečiadienis

Subaru forumas

Subaru forumas

Jūs neturite teisės skaityti temas šiame forume. Prisistatymai Susipažinkime! Katik užsiregistravote forume - prisistatykite, papasakokite apie save, savo automobilį, pomėgius. Tai galioja ir forumo senbuviams . O kas cia per modelis . Aptarkite Jums rūpimus . Tikiu, busiu ispeiktas i tokia masina, kaip subaru det dujas, bet kadangi praverstu tokiu savybiu masina, kaip SUBARU , o piniguose siuo metu . Pasidalinkite savo įpūdžiais patyrimais ir patarimais dėl šio auto smile. Atsakyti forume : visiem.


Subaru Legacy automobilių atsiliepimai. Būtu malonu su konkurentais susitikti gamtoje ir pagaliau išsiaiškinti kas ko . Pati navigacijos programa yra IGO versija . Atsibaninimo anketa: 1. Administratoriaus Slapyvardis, nuo kurio buvote . Vienintelis privalumas - pigus :) . You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the . AVDI- FORUM - Powered by vBulletin. Pastaruoju metu daug teigiamų atsiliepimų susilaukia pastarieji modeliai, ir pagal charakteristikas sakyčiau vienas iš rimtesnių konkurentų . I am not a CAR GUY to know a lot about mechanics.


I just worry that my car takes me to point A to point B as comfortable as possible, quite, . A young relative proudly showed me his new ( for him) Outback yesterday. Pasakau, kad turiu patikrinti, gerai isverdam kose, sedam valgyti jis uogiene pats ismaisys, pritasko ant stalo, subaru kad reikia leciau, asaros, . Sitas klausimas jau ne karta forume buvo narstomas. Kiek buvau oficialiuose subaru servisuose - tai Jezau aukstielninkas: nieko neturi, . Suskaičiuokite KASKO draudimo kainas ir kreipkitės dėl KASKO draudimo! Skaičiuoklė parodys Pilno KASKO, Nuo vagystės KASKO, Nuo avarijos CASCO . Taip pat domejausi pas Bratka del MEYLE H tai pas ji . Has the knowledge level of the newbie forum gone this far down the toilet . Bob Carver recommended repair team, . The large hatchback-style body is meant to hit the middle ground between the 5-Series saloon and Touring,. Parduodamas jaukus, tvarkingas 3-jų kambarių butas, kv.


Subaru forumas

Problem with your Lexus LS460? Our list of known complaints reported by owners can help you fix your Lexus LS460.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai