2019 m. gegužės 23 d., ketvirtadienis

Nykstukinis pekinas

Labai rami, paklusni, mėgsta būti ant rankų. Mama - karališkoji mažoji balta pekinė, tėvas - iš Vokietijos atkeliavęs nykštukinis pekinas. Visi nykstukinis pekinas skelbimai - nykstukinis pekinas skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Paieškos šunys, pekinai rezultatai. Nykštukinis pinčeris – geras namų ir kiemo sargas, taip pat mėgstamas .

Auginame du pekinukus, bet patinelis darosi kaip ir didesnis, visi pradejo sakyti kad čia kita veislė. Charakteris ‎: ‎užsispyręs, gero būdo, protingas,. Dažniausios ligos ir poravimosi. Veislės aprašymas ir kilmė.


Susižavėjimas ir meilė - jausmai, kuriuos kelia ši veislė. Flora, fauna skelbimai. Gimusi siu metu geguzes 14d. Paskelbta iš skelbimų skelbimai.

Pekinas - tikras numylėtinis. Tie, kas jį augina, su juo nebesiskiria niekada. Tai patinka 8žmonių. Gyvūną pavogusiam žmogui net . Kinai išvedė nykštukines kiaules.


Vienas pažangiausių Kinijos genomikos institutų pristatė savo darbo vaisių - naują kiaulių veislę Bama. Parodos nugalėtojas pekinas HOLLI BOB FACE CONTROL. Skiltyje Šunys talpinami skelbimai apie šunis, kuriuos parduoda privatūs asmenys arba veislynai. Naudingiausias informacinis resursas Lietuvoje. Dalmatijos šuo, kokerspanielis, nykštukinis kolis, . Trumpakojai, Buldogiškieji, Nykštukiniai terjerai, Juodieji terjerai.


Europos nykštukiniai spanieliai, Nykštukiniai mastifai. Nykštukinių šunų mada, kurią galima nešiotis su savimi kaip statuso papuošimą ir žaislą, atkeliavo iš mūsų viduramžių. Tuomet ponios krinolinuose ir miltelių . Dabar veisėjai apibrėžia tik dvi veisles: standartinį ir nykštukinį.


Savininkas: Danutė Liutkuvienė ir Neringa Liutkutė. Viešbučiai – nykštukinės kamarėlės, kur telpa tik vienas žmogus.

Musu veislynas yra pirmas. Nepaisant nykštukinio dydžio, Palau išdrįso pasipriešinti . Rasta pačios skurdžiausios metalo nykštukinės galaktikos. Metalinės žvaigždės galaktikos yra laikomos geriausiais vietiniais nykštukinio tipo analogais, turinčiais didelį raudoną.


Parduodu paskutini likusi pekino misruniuka juoda 1. Suniukas grazus,plaukuotas,didesniu kaip pekino. Ieškoma Marijampolėj, Stachanaviečių raj.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai