2019 m. gegužės 27 d., pirmadienis

Švyturys brewery ekskursija

Uostamiesčio širdyje įsikūrusi kraftinio alaus darykla savo istoriją . Ar jums jau yra metų? Alkoholio vartojimas gali pakenkti jums ir jūsų artimiesiems, vartokite atsakingai. Pažinkite alaus pasaulį - alaus ABC.


Švyturys brewery ekskursija

Po ilgų ir apgalvotų pasiruošimo darbų, jau liepos pradžioje smalsiausius lankytojus į vidų įsileidžia žinomiausia alaus darykla uostamiestyje. Naujoje darykloje lankytojams vedamos ir atviros ekskursijos po gamybos . Visi mėgavosi gėrimais ir užkandžiais, vyko ekskursijos po daryklą, ant . BHouse gastrobaras, renginių erdvės, degustacijų bei ekskursijų salės . However, this turned out to be one of the highlights of our time in the . Trūksta: ekskursija Naujos daryklos „Švyturys Brewery“ vadovas R. Naujas postūmis aludarystės tradicijoms ir kultūrai Lietuvoje – pirmą kartą po rekonstrukcijos duris atvėrė Švyturys Brewery darykla, kuri . Klaipėda, Švyturio alaus darykla, Kūlių Vartų g. Visi laipsniai šilumos lauke ir puiki, vėsi erdvė antrame Švyturys. VIP ekskursija ir degustacija Švyturys Brewery su . Brewery ” – bendras „ Švyturio ” ir „The Brooklyn Brewery ” projektas. Wonderful beer brewery tour by Sakiškių alus!


Ekskursija po Kalnapili. Prizą parinkome tokį, kad net patys baltai pavydime laimėtojui. Tai ekskursija po Švyturys Brewery ir VIP degustacija su ŠUA guru Dalia Jočyte . Brewery “ renka aludarystės istorijos įdomybių ekspoziciją,.


Švyturys brewery ekskursija

Susitinkam švęsti liepos 14-ąją! Nors jau nemažai žinau, bet ekskursijos po daryklą ir alaus degustacijos su .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai