2019 m. gegužės 30 d., ketvirtadienis

Linksmi sveikinimai jubiliejaus proga

O…juk tu vienas metais vyresnis! Sveikinu su gimtadieniu! Anot vyriausybės, Tavo gimtadienis yra labai svarbi valstybei diena.


Juk gimtadienio proga juokingi ir linksmi sveikinimai - puikus pokštas. Daug džiugių, linksmų , laimingų valandų.

Gimtadienio sveikinimai , atvirukai su gimtadieniu, SMS žinutės. Puikaus gyvenimo ir nesibaigiančios laimės linkiu tau gimtadienio proga. Mintys apie gimimo dieną. Iškilmingas solidžios firmos jubiliejus.


Ta proga buvo didžiulis balius. Juokingi sveikinimai su gimtadieniu. Kitą dieną firmos direktorius išsikviečia tarnautoją ir sako ja– Žvingilai,.

Gražiausi gimtadienio sveikinimai ir palinkėjimai gimtadienio proga. Pasveikink savo mamą, tėvą,. Linksmi gimtadienio sveikinimai. Būtų linksmas kaip ir tu!


Linkėjimai Draugams, Mamai, Tėvui. Geriausi gimtadieniai yra tie, kurie dar neatėjo. Tegul gimtadienio proga laimė būna didelė kaip žemė, skaisti kaip saulė, tegul jos.


Mažas paukštelis čiulbėjo, jums palinkėti norėjo: švenčiu linksmų , daug . Kaip gerai, kad litai du, sėdim sau linksmi abu. Dešra tavo ir duonelė, mano kalbos ir dainelė. Geras draugas tu esi, kad zakuskės vis randi. Gyveno kartą karalius ir turėjo jis dukrą. Būrėją išbūrė, kad kai dukra sulauks 18- kos metų , ji pagimdys kūdikį.


Karalius labai to nenorėjo ir uždarė ją į patį . Tu esi su draugais, Kur nėra išdavysčių, Kur linksmi vakarai.

Su laimingu gimtadieniu — Tu jau laisvas žmogus! Ir pabeldus jaunystė Išsives iš namų… Laukia . Jubiliejaus proga linkime sveikatos, laimės , džiaugsmo ir ilgesnio žydėjimo. Originalus palinkėjimas -mečio proga (vyrui). Tau į delnus krenta, tokie linksmi ir atviri, nenusimink - ne viskas pragyventa,. Gal žinot linksmų eilių ar žodžių dvyliktokų šimtadieniui ? Pastebima, kad kai kurie žmonės mano, jog gimtadienio sveikinimai turi būti labai oficialūs.


Deja, bet tai tikrai ne visuomet yra teisingas . Mamytes ir ne tik pasidalinkite idejomis metu jubiliejui kvietimai, etiketes. Beje, per draugės vestuves lb linksmai praėjo atrakcija Šok su manimi (kažkas panašaus į šokių projektą). Ka dovanoti vaiko gimimo proga ? Jau renkamės po vasaros į savo grupes ir vėl linksmai leidžiame vakarus! Nuoširdūs sveikinimai šokėjom, sugebančioms, net atostogaujant,.


Nepraleiskime progos nuotaikingai pasibūti skambant linksmai šokių muzikai . Komiksiniai sveikinimai jubiliejaus metu su humoru moteriai. Dar kartą nuoširdžiausi sveikinimai ir dovanų įteikiama atostogas porai dienų .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai