2019 m. gegužės 15 d., trečiadienis

Pompos antgalis senukai

Dvigubo spaudimo pompa Intex Double Quick III S. Kamuolio pompa užtikrins, kad subliuškus kamuoliui nereiks skubėti įsigyti kito – užteks tik pripūsti. Tikslūs, galingi kompresoriai, kojinės ir rankinės pompos iš autoaibe. Amortizatoriaus pompos. Oro pompos antgalis AV, skersmuo 8mm (metalinis).


Pompos antgalis senukai

NEMOKAMAI atsiimk vienoje iš Varle. POMPOS Author, Axer, Beto. ALBURNUS Oro pūtimo antgalis MT3xMT3Oro pūtimo prietaisai ir priedai. Galite įsigyti ne tik pompų, bet ir antgalių , balionėlių, žarnelių pompoms. Kuro siurbliukai elektriniai, elektrinė kuro pompa.


Internetu prekės laikinai neparduodame. Pompa Ferts FSPMP-078-1. Lietuvos parduotuvių - tokių kaip Senukai , Topo centras, . Kuro-tepalo pompos ir siurbliai internetu gera kaina. Rankinės pompos ( ir daug kitu).


Pompos antgalis senukai

Pristatymas visoje Lietuvoje. Dviračių kėdutės vaikams. Krepšiai, telefonų laikikliai. Elektrinė pompa tepalui, dyzelinui, mazutui ir kt. Orapūtė turi daug vardų – tai ir oro kompresorius, ir oro siurblys, aeratorius ar net burbuliatorius.


Lydmetalio nusiurbimo pompa tvirtinama prie lituoklio, SH-60-SP, 5. Sodo, daržo reikmenys, durpės, substratai, augalų priežiūros, laistymo, gerbūvio ir kitos prekės. Prekės nėra pardavimo padaliniuose ▽. Skalbyklių siurblio filtrai, antgaliai , dangteliai ir kt. Komplekte – irklai, pompa , taisymo rinkinys. Nusiurbimo pompa „KEMPER, Vnt. Pirkta nauja is Senuku bet taip ir nepanaudota.


Sudėtyje yra antgaliai kamuoliams ir čiužiniams pūsti. Puikiai tinka visų rūšių padangoms pūsti. CSENUKŲ PREKYBOS CENTRAS. Hitachi“ ir „Makita“ įrankiai, „Lutz“ pompos.


Techninės žarnos, hidraulinių ir kitų žarnų antgalių presavimas. Antgaliai : DV ventiliui ir pri. Didesnis slėgis užtikrins geresnį dujų srautą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai