2019 m. gegužės 17 d., penktadienis

Ogmios miestas kavines

Ogmios miestas kavines

Būreliai Laisvalaikio terasoje. Cuisines: Barbecue European Grill Pub. Ogmios Miestas , Seimos Aikste. Vilnius, Vilniaus apskr. MAISTO IR GĖRIMŲ REIKALAI.


Ogmios miestas kavines

Pati gardžiausia višta visam mieste. Pasiturbink ją garnyrais ir padažiukais! Kol čirškinsim tau vištą - pasirink ką . Dėl galimo kavinės darbo laiko pasikeitimo švenčių dienomis, prašau, pasiteiraukite šios kavinės baristų. Holigans“ – vilniečių itin mylima veganiško maisto oazė. Tokią restorano koncepciją pasirinkome norėdami, . Jis nė iš tolo neprimena tradicinių lietuviškų patiekalų kavinių ar . DIENOS PIETŪS: I-V 11:– 14:00.


DARBO LAIKAS: I, VII 11:– 21:00. Caffeine tinklo kavines Lietuvoje, o spustelėję ant konkrečios kavinės lokacijos būsite nukreipti į nuolat atnaujinamas paskyras . Atsinaujiname ir jau netrukus sugrįšime su nauju platesniu meniu. Rekomenduojami miesto renginiai. Saviugdos ekosistemos pristatymas.


Esame japoniškų ramen makaronų barų tinklas Lietuvoje. Pas mus galite prišliurpti makaronų, suvalgyti Gyoza koldūnų ar Yakitori vištienos vėrinukų. Italijos pažintis: vaflis su buivolių pieno mocarela, pomidorais ir baziliku, 5. Niujorko tradicija: benedikto kiaušinis su: – šonine – lašiša – halumio sūriu, 5. Tai vieta, skirta ne tik skubantiems, bet ir egzotišką maistą mėgstantiems miesto.


KO GERO SKANIAUSIA KINŲ VIRTUVĖ MIESTE ! Džiaugiuosi galėdama Jums pristatyti CHILD-FRIENDLY kavines Lietuvoje. Truksta pramogu erdeves, kurioje butu sukoncentruotos kavines , restoranai, kinas, . Jeigu sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite . Dažniausiai, prašnekus apie maistą mieste , į galvą šauna pietūs arba vakarienė . Sushi Express“ greito maisto japonų restoranas. Platus asortimentas, galimybė užsisakyti iš anksto.


Viešoji pirtis moterims. Vykdome mažmeninę, didmeninę prekybą kavos pupomis, malta kava. Vegetarinio maisto restoranas. Darbo laikas: I - IV 08.


PC Saulės miestas ), Šiauliai ,. Pirmąkart garbaus amžiaus vilniečiai į miesto kavines pasivaišinti kava buvo pakviesti. Kontaktai, atsiliepimai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai