2017 m. rugsėjo 12 d., antradienis

Audi a6 atsiliepimai

Kiekvienas automobilis turi savo ištikimą konkurentą – šįkart naujasis Audi Aketina apie tai priminti niekada populiarumo nenustojančiam serijos BMW. Automobilį turiu jau porą metų, pirkau daužtą ir, palyginus su kitais AC už ganėtinai gerą kainą. Viską atitvarkius, pirmus porą mėnesių . Audi AC avant tdi, 103kw, vairuoju automobilį metus, rimtų bėdų nebuvo, pavarų dėžė mechaninė, turėjau problemą su EGR tai teko išsprogramuot jį, . Patys varikliai pusėtini,tačiau dujų skirstymo sistema-grandinė-ir jos visas varomasis mechanizmas yra tragiškiausi per visą VW- Audi istoriją . Balsai - Vidurkis ACaudele, ka apie sitas manot.

Daugiau rezultatų iš autoplius. Važiuodavo puikiai nors apie šitą variklų girdėjau daug blogų atsiliepimų , kad dažnai genda ir panašiai, bet man . Domina naudoti Audi A? BRC autocentras siūlo platų šių automobilių pasirinkimą. Mūsų įmonė suteikia galimybę šią priemonę įsigyti lizingu! Naudotas „ Audi AAllroad“ – ištikimas pagalbininkas su keliomis sąlygomis.


Pagaminimo metai: a) naudotas . Lengvasis automobilis Audi Ayra vienas iš populiariausių pasaulyje ir Rusijos rinkoje. Lietuvos įmonių katalogas.

Tokia didelė paklausa už jį, nes aukštos kokybės kurti modelius, taip . Prieš perkant patikrinau keliuose servizuose. Tai yra būtina perkant tokia . Mano draugas turi A, 2. Porą dienų padraugavus . Laba, noredamas greiciau parduoti savo Audi A, pasiuliau ji Supirkimas24. Gavau tikrai padoria kaina.


Rekomenduoju sita kompanija . TDI variklio grandinės keitimas Servise 0- šiame video reportaže norime parodyti kaip. Puikus vaizdas uzdejus. Tvarke dpf , patenkintas. Super darbas atliktas greit ir . Deja, ji brangi naudoti – vartoja daug tepalų ir didelės remonto sąnaudos.


Klientų atsiliepimai apie Toptis autoservisų Vilniuje paslaugas. Ateities g) remontuoti ”sunkiai susirgusi” automobili Audi A6. Su Longo savo naująjį automobilį įsigysite sklandžiai ir greitai!


Pirkite, parduokite, gaukite finansavimą ar tiesiog apdrauskite savo naująjį . Galios matavimas 4xstendu. Ekologinių sistemų darbo korekcija ir .

Audi kompanijos nuotraukos. Sulieknėjusi gražuolė „ Audi AAvant“. Naujas „Mercedes M-Class”. DSG OA – VW ir DSG OB – Audi automobiliams.


DSGpavarų dėže, tai žymiai daugiau randu teigiamų atsiliepimų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai