2017 m. rugsėjo 12 d., antradienis

Paliutis zieminiai batai

Juodos spalvos šilti guminiai batai. Prekės ženklas SHELOVET. Bato priekio tipas: uždaras. Kulno aukštis: 0cm - 3cm.


Atkreipkite dėmesį, kad pateikti vidpadžių išmatavimai yra guminių batų. Darbiniai šilti batai 1S3.

Guminiai batai 06 aukšti. Gražūs, šilti batai už prieinamą kainą ! Besikeičiant madai pasikeitė požiūris ir į guminius batus. Jie tapo elegantiški, patrauklūs, ir visiškai nebeprimena.


Parduodu meškeriotojo šiltus guminius batus. Demar CARIBOU PRO Greita peržiūra . ESKIMO Batai šilti (-30°C) vandeniui atsparūs su apsaugine nosele ir nepraduriamu padu. Kokybiški šilti žieminiai batai (analogiški armijoje naudojamiems guminiams batams) yra plačiai naudojami žemės ūkyje, atliekant miško darbus ar medžioklėje.


Viduje yra multi-sluoksnis pagamintas iš 1 vilnos.

Labai lengvi ir šilti batai. Auliniai botai - botai skirti sudėtingoms darbo sąlygoms, puikiai apsaugantys kojas įvairiais atvejais. Apsauga nuo vandens, įpjovimo, aukštos srovės.


Vaikiški guminiai batai ir snieginiai aulinukai padės Jūsų vaikams nesušlapti bei neperšalti kojų. Turime pačių įvairiausių gaminių. Naujausia kokybiška „Demar“ avalynė medžioklei, žvejybai, apsaugai bei kitoms reikmėms. Taip pat galite rasti guminius batus vaikams.


Pašiltinti guminiai batai su Velcro užsegimu, 46. Kategorija: Žieminiai batai. Ypatingai šilti THERMO batai -40° quot;ABSOLUTE ZEROquot;, JUODI . Naujos kartos 1 neperšlampami, kvėpuojantys ir šilti batai su kuriais Jums . Siūlome išsirinkti rudeninius batelius, šiltus žieminius batus , laisvalaikio batus pavasariui,. Išsirinkite jums patikusius guminius batus iš mūsų asortimento. Crocs Crocband vaikiški lietaus batai rožiniai -. EVA medžiaga turi puikias termoizoliacines . Moteriški guminiai batai internetu.


Drėgmei atsparūs batai. Matiniai, pastelinių spalvų, žaismingi ir stilingi guminiai batai ir botai. Aprašymas Įvertinimai (0).

Kaliošai šilti PG UM. WADER 8su išmaunama neopreno kojine yra pagaminti iš ypatingai lengvos,. Ekstravagantiški PERMATOMI, matiniai arba lakuoti guminiai batai. Stilingi moteriški guminiai batai su kaspinėliais, įvairių spalvų.


Dock Boot batai yra sukurti taip, kad būtų patogu, šilta ir jauku juosdėvėti visus metus! Dabar jų asortimentas bus maloniausias pirkėjui: jie yra šilti , patogūs ir gražūs. Kai kurie panašūs į trumpus.


Lietuvoje, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai