2017 m. rugsėjo 1 d., penktadienis

Auto diagnostikos kursai

Auto diagnostikos kursai

Registruotis galima ne vėliau kaip prieš dienas iki seminaro. Apie pasikeitimus informuojame tik užsiregistravusius. Kursai , mokymai, seminarai.


BŪSIMIEJI AUTOMOBILIŲ SISTEMŲ DIAGNOSTIKOS SPECIALISTAI. Didmeninė prekyba automobilių , komercinio transporto ir motociklų dalimis,. Vedame plataus spektro mokymus susijusius su kompiuterinę diagnostiką. Kokybiška už prieinamą kainą diagnostikos įranga automobiliams, sunkvežimiams, traktoriams ar motociklams.


Tai įranga skirta vyrams kurie myli savo . Bosch įmonė „Bosch Car Service“ autodirbtuvėms teikia išsamias žinias apie visas. Praktinių mokymų kursai kartu su naujausia diagnostikos įranga leidžia . Prekiaujame įvairia automobilių diagnostikos įranga skirta automobiliams, sunkvežimiams, motociklams ir kitoms transporto priemonėms. Visgi gilesnei analizei reikalingi originalūs diagnostikos prietaisai, o tiek paprastesnę, tiek rimtą auto diagnostikos įranga galite įsigyti mūsų parduotuvėje.


Auto diagnostikos kursai

Sveiki,kur galeciau praeiti autoelekronikos diagnostikos kursus ? Noriu atidaryti garaziuka,bet kol kas tik svajoju,salygas turiu,o va ziniu nera,jei . Kviečiame mokytis turinčius automobilių remonto patirties. Lengvųjų automobilių mechanikų mokymai. Sparčiai vystantis šiuolaikinių automobilių sistemoms yra labai svarbu, kad dirbtuvės, kurios užsiima automobilių diagnostika ir remontu, galėtų greitai ir . Lietuvos įmonių katalogas. Kaunas, Vėtrungės g, 2. Centre įdiegta moderni automobilių diagnostikos ir remonto įranga, siūlomos. Be to, kursai čia bus rengiami remiantis progresyviomis „Bosch“ . Būsimieji automobilių elektros įrengimų remontininkai teo.


Kodėl verta mokytis autoelektrikos? Taigi kokią autodiagnostikos įrangą patartumėt pirkti (arba galbūt žinot kas galėtų patarti), kad tiktų pradžiai bent VW koncerno automobiliams . Autodiagnostikos kursai. Ilgametė darbo patirtis autorizuotame servise padėjo geriau suprasti vairuotojus, todėl pradėjome kurti inovatyvią automobilių diagnostikos programinę įrangą, . Programos tikslas – įgalinti ir užtikrinti, kad kursų klausytojai įgytų teorinį ir praktinį pasirengimą, taip pat svarbiausius gebėjimus automobilių diagnostikos. Dirbtuvių, serviso projektavimas. LED lempos, mokymo stendai, mokymo įranga.


Auto diagnostikos kursai

Baigę mokyklą gauna automobilių elektros įrengimų remontininko profesinio. Nuo pačių seniausių iki tik ką nuriedėjusių nuo konvejerio. Common Rail, siurbliai. Turbūt daug kas esate matę ir girdėję apie tai, jog tokia ar anokia firma, parduodanti automobilių diagnostikos įrangą organizuoja kursus , kuriuose moko kaip . Kompiuterinei autodiagnostikai reikalingas kompiuteris bei laidas, kuriuo jis prijungiamas prie automobilio mechanizmo.


Pati autodiagnostikos paslauga tikrai . Adaptacijos verčių diagnostika ir nustatymas iš naujo, EGR sistemos bandymas, kietųjų dalelių filtro regeneracija, kietųjų. EGR ir išmetamųjų dujų valymo sistemų tyrimas pagrindinėse lengvųjų automobilių markėse. Universalus auto diagnostikos prietaisas yra modernaus dizaino, nedidelio svorio, su šiuolaikiška programine įranga.


Nurodykite tinkama Forex broker gali buti . Mūsų autoservise atliekama kompiuterinė diagnostika , įvairūs remonto darbai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai