2017 m. rugsėjo 1 d., penktadienis

Plauku dazymo kursai

Siekiant atlikti sėkmingiausius dažymus būtina nuolat tobulinti žinias ir mokytis. Cascada grožio mokykloje . PLAUKŲ DAŽYMO SEMINARAS. SEMINARO PROGRAMA: Sudėtinės plaukų dažų savybės, jų poveikis plaukams ir . Gražvaldos Mokymo Centre kiekvieną mėnesį organizuojami plaukų dažymo ir plaukų priauginimo praktiniai ir teoriniai seminarai. Seminarus veda sertifikuotos. Kursai yra puikus būdas siekti aukštojo išsilavinimo, prieš pradedant studijas tokiu laipsniu kaip bakalauro arba magistro kvalifikacinis laipsnis.


Praktinis plaukų dažymo seminaras su ESTEL BEAUTY HAS A NAME. Ombre ir Balayage – jau toli praeityje! Plaukų struktūra, pigmentai ir. Maksimalaus blakstienų efekto galima pasiekti sveiku būdu.


Naujos plaukų kirpimo technikos ir metodai;. Kirpėjų kursai neformalus mokymas. Naujausios Lisap Milano akademijos tendencijos. Icon kosmetika bei priemonės, ilgiausių plaukų manekeno galva. Ilgalaikio cheminio plaukų sugarbanojimo technologija, 2 1 4. Profesionalams tiekiame ypatingomis kainomis žinomas prekes iš KAARAL, . Grožio naujienos, salonų katalogas, mokymai, seminarai, plaukų priežiūra, veido ir kūno priežiūra, nagų priežiūra, kosmetika.


Plauku dazymo kursai

Koloristikos ir plaukų priauginimo mokymai Vilniuje. Didžiojoje Britanijoje per mėnesius trunkančius kursus jus išmokys tik pagrindinių dažymo technikų. Plataus profilio kirpėja, plaukų dažymo meistrė. Formalūs, neformalūs plataus profilio kirpėjų kursai. Dažymo kursai , Dirbantys kirpėjai, Per šiuos dažymo kursus išmoksite plaukų struktūros analizės ir dažymo technikos konkretiems atvejams.


Pagrindinės koloristikos taisyklės ir plaukų dažymo technologija. FAUVERT PROFESSIONNEL ir Dikson dažų ir techninių produktų analizė. Kviečiame kirpėjas bei besimokančias kirpėjas į plaukų dažymo technikų seminarą, kuris vyks kovo d. Prabangūs plaukai siūlomi ne tik plaukų priauginimo kursai , bet ir plaukų. Rengiami intensyvūs plaukų priauginimo kursai keratino kapsulėmis nedidelėje grupėje Kaune.


Plauku dazymo kursai

Blakstienų laminavimo ir rietimo kursai Kaune bei VIlniuje. Suteikiamos nuolaidos. Antakių architektūros kursai meistrams, kurie planuoja dirbti su antakiais ir Henna. Antakių dažymo technika su Henna ir spalvų dizainas, valandų kursas. Išmoksite naujausių kirpimo, plaukų priežiūros, dažymo technologijų.


Patogi vieta mokymuisi: miesto centras, netoli pėsčiųjų bulvaro, didelė nemokama . Naujoviška dalių biomimetinė sistema, leidžianti šviesinti ir dažyti plaukus nekenkiant plaukų vientisumui. VITAPLEX apsaugo plaukus cheminės procedūros . Teorijos metu sužinosite apie henna dažus, maišymą, dažymo technikas, higienos normas ir t. Moterų plaukų kirpimo ir dažymo meistrė. Modeliniai kirpimai, dažymai.


Bogomolovo “stiliaus ir . Pivot Point – Psichologijos kursai darbui su žmonėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai