2017 m. rugsėjo 4 d., pirmadienis

Ikea katalogas komodos

Spintos stumdomomis durimis vienas praktiškiausių ir vis labiau. Norint suprojektuoti vientisą namų dizainą Jums pasiūlysime spintų gamybai naudoti . Sienines spintas gaminame su slenkančiomis, atidaromomis, suveriamomis durimis. Gamyboje naudojamos plieninio ir aliuminio profilio durų sistemas.


Gaminame spintas su pastorintomis lentynomis, stumdomomis durimis , nematomais bėgeliais , švelniu uždarymu.

Gamybai naudojame stiklą, veidrodį, metalą, . Spinta stumdomomis durimis – kokybiška, stilinga už prieinamą kainą! Tam reikia žinoti, iš ko susideda spinta stumdomomis durimis ? SPINTOS STUMDOMOMIS DURIMIS. Mūsų specializacija – nestandartinių baldų gamyba.


Pagal individualų užsakymą pagaminsime specialiai Jūsų namams . Interjero idėja užsiima įvairių baldų gamyba.

Papuoškite savo kambarius mūsų gamybos aukščiausios kokybės dirbiniais. Palangos baldų“ spintos su stumdomomis durimis , gali būti pritaikytos bet. Jūs galite pasirinkti spintos dydį,. Spintų stumdomomis durimis gamyboje galime pasiūlyti firmų Indeco, Slider, Asus aliuminio sistemas.


Stumdomų durų dizainą pritaikysime prie bet kokio Jūsų. BALDAI JG - kokybiškos spintos stumdomomis durimis , drabužinės Vilniuje pagal individualius užsakymus. Profesionalus darbas, funkcionalumas, gera kaina.


Spintų durų gamybai galime panaudot veidrodžius, paprastą arba matinį. Stumdomos durys naudojamos sieninių drabužių spintose, pertvarose, kampinėse spintose. Pažymėkite, kokioje patalpos vietoje bus montuojama spinta. Pateikite patalpos aukščio, spintos ilgio ir gylio matmenis. Visi spinta su stumdomomis durimis skelbimai - spinta su stumdomomis durimis skelbimų.


Spintų gamyba , stumdomos durys ir kiti baldai. Jūsų prieškambaris, vonia, virtuvė ar kiti kambariai gali visada atrodyti ne tik jaukiai, tvarkingai, bet ir tapti Jūsų . Virtuvės baldai, spintos su stumdomomis durimis , pertvaros, drabužinės, biuro baldai. Aukštos kokybės, funkcionalios VESIDA spintos su stumdomomis durimis Jūsų namams ir.

Baldų gamyba pagal individualius užsakymus. Greita ir tiksli gamyba , naudojant naujausias technologijas plačiau. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Lietuvos įmonių katalogas. Tik žinodami į ką atkreipti dėmesį, įsigysite kokybišką daiktą . Nuo seniausių laikų spinta yra pats patogiausias baldas laikyti daiktam.


Spintos , tik iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti paprastas baldas. Individualios konstrukcijos spintų stumdomomis durimis gamyba. Paieškos rezultataiIeškota: spintos stumdomomis durimis gamyba. Atrinkome geriausias stumdomų durų sistemas gamintojus ir siūlome plieninius, medžio imitacijos, aliumininius stumdomų durų rėmelius. Platus profilių, spalvų . Gaminame nestandartines stumdomų durų spintas su aliuminio profiliu.


Stilingos spintos miegamajame, prieškambaryje ar kitur - neatsiejama kiekvieno. Erdvios ir talpios Spintos su stumdomomis durimis , drabužinės. Geros kainos ir puiki kokybė. Kaip montuojama drabužinė su stumdomomis durimis. Mes ne tik pagaminsime Jums spintą iš Jūsų pasirinktų medžiagų, bet ir sumontuosime Jūsų.


Pagrindinė veikla spintų stumdomomis durimis gamyba. Download… Supjautų pagal matmenis aliuminio profilių kainos su priedais .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai