2017 m. rugsėjo 22 d., penktadienis

Mototoja naudoti automobiliai

Nepriklausomybės aikštėje įvyko skaudi avarija. Automobilis „Volvo“ partrenkė ir sunkiai sužalojo mažametę. Susidūrė trys lengvieji automobiliai , avarijos metu nukentėjo asmenys.


Autobuso ir lengvojo automobilio avarija Kačerginėje. Unsubscribe from Diena.

VILNIUS, rugpjūčio — Sputnik. Kompanijos Moscow Tesla Club automobilis pateko į avariją Maskvos žiediniame automobilių kelyje, visa . Po pardavimo sis automobilis padare avarija. Jos metu jis neturejo civilinio draudimo. Nukentejes asmuo kreipesi i LR transporto priemoniu . Vilniaus policija apie avariją pranešė apie 20.


Kaip nurodo pareigūnai, susidūrė trys transporto priemonės – „Iveco“, „Audi“ ir „Toyota“, . Po avarijos – paradoksali situacija dėl automobilio draudimo kompensuojant patirtą žalą.

Jei ketinate pirkti retesnės markės . Vyžuonų ir Palangos gatvių sankryža šiandien vėl tapo eismo įvykio vieta. Jau ne pirmą kartą čia žvangėjo dūžtančių automobilių triukšmas. Europos Sąjungoje dėl automobilių avarijų kiekvieną dieną užgęsta gyvybės, o rimtus sužeidimus patiria . Laimei, žmonės sužalojimų nepatyrė.


Vilniuje, Liepkalnio gatvėje, įvyko stiprus dviejų automobilių susidūrimas. Pirminiais duomenimis, įvykio metu buvo . Savaitė Vilniuje prasidėjo nedideliu sniegu ir avarijų pagausėjimu. Iki 13-os valandos sostinėje užregistruoti du didesni eismo įvykiai, per . Penktadienį Vilniuje per avariją buvo sužaloti žmonės. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono . Parduoda lengvajį automobilį skelbimai.


Vilnių kausto didelės spūstys – pasipylė avarijos , vietomis pėstieji lenkia automobilius. Paulius Vaitekėnas, LRT. Du automobiliai – VW ir Opel markių – atsidūrė griovyje, vienas vairuotojas . Visos specialiosios tarnybos ketvirtadienio vakarą sulėkė į avarijos vietą Pirmajame Alytuje. Girto vairuotojo sukeltoje avarijoje užsiliepsnojus dviems lengviesiems .

Kelyje Karklė-Klaipėda iš pakelės automobiliu pajudėjusi vairuotoja nepraleido motociklo ir jį nubloškė. Motociklą vairavęs vyras, pasak . Biržuose pirmadienį po eismo įvykio aptiktas automobilis su tūkst. Plungės rajone susidūrus dviems automobiliams, buvo kliudyta ir trečia mašina, tarp sužalotų žmonių yra dviejų mėnesių kūdikis.


Klaipėdos rajone, netoli Palangos, pirmadienį susidūrė du automobiliai , viena moteris atsidūrė reanimacijoje. Panevėžio policija pranešė, kad . Jaunuolio klajonės „Citybee“ automobiliu – nekaltas dėl avarijos , bet be teisių. Avarija įvyko ryte, netoli miesto, lengvasis automobilis susidūrė su elniu. Trečiadienio vakaras nesėkminai baigėsi metų klaipėdiečiui, . Susidūrimas buvo lemtingas gyvūnui, kuris po avarijos nugaišo, taip .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai