2017 m. rugsėjo 14 d., ketvirtadienis

Indauja vitrina

Stalčių skaičius: vnt. Moderni indauja gali būti šiek tiek ryškesnė, ar pagal galimybes didesnė – šiuo atveju ypač tiks stiklinės vitrinos ar kontrastingų spalvų baldai. Apsispręskite kokia indauja labiausiai derėtų prie kitų svetainės baldų ir ieškokite patinkančio modelio Berry parduotuvėje.


Vitrinos ir indaujos jaukiems namams. Pristatymas visoje Lietuvoje, galimybė pirkti išsimokėtinai, mokėti grynais ir pavedimu.

Didelis pasirinkimas ir nemokamas pristatymas! Visi vitrina indauja skelbimai - vitrina indauja skelbimų paieškos rezultatai Alio. Valgomojo vitrinos - puikus pasirinkimas norintiems tvarkos namuose. Permatomi stiklai padeda sukurti įmantrų interjerą nekaupiant dulkių ant daiktų. Išskirtinio grožio indauja - vitrina gali būti Jūsų jau dabar❗️❗️ Kaina - 3eur ✔️Išmatavimai - 130x45x2cm.


Kviečiame užsukti į baldų bazę . Tradiciškai indaujos bei vitrinos priskiriamos prie papildomų baldų, atliekančios.

ATTENTION ATNV51RB JDVIEJU DURU VITRINA SU LED APŠVIETIMU Turime sandėlyje. GUSTO KOMODA INDAUJA CZEKOLADA . Masyvi ir sunki pilnai iš ąžuolo pagaminta vitrina – indauja „BONA“ su aliuminio rankenėlėmis. Vintažinė, švediška vitrina , indauja arba knygų spinta.


Nuoroda: Būklė: New product. Indauja CEZAR Padidinti. Balta Provanso stiliaus vitrina. Ieškote vitrinos internetu? Art deco stiliaus indauja - vitrina. Faneruota riešutmedžiu.


Stiklai ir lentynos šlifuotomis briaunomis. Keturios durys, viena iš . Aprašymas : - Fasadas iš tamsinto buko natūralaus medžio . Populiariausios prekės, Kaina nuo žemiausios, Kaina nuo aukščiausios. Aukštos kokybės ir itin praktiška medinė indauja su stiklinėmis durimis yra stilingas .

Parduodame indaują – vitriną iš BRW kolekcijos. Nedaug naudota, labai geram stovyje. Puošni su ovaliniu stiklu, spalva klevas. Isku „Frame“ kolekcija – pavyzdys žvilgsnį atkreipiančių, tačiau tuo pačiu ir nesunkiai pritaikomų, baldų.


Tai minimalistinė, moderni spintelių bei komodų serija, . Peržiūrėti skelbimą - Kampinė indauja. Ivairios prekės iš Vokietijos Gero stovio indauja knygu spinta kaina. Svetainės baldai vitrina ir kitos interjero prekės. Bene plačiausias pasirinkimas Lietuvoje.


Konsultuojame, įrengiame, suteikiame garantijas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai