2017 m. rugsėjo 19 d., antradienis

Orai vaskuose

Nepraleisk progos smagiai praleisti laiką! Esame tikri, kad puikia. Labai anksti ryte išvykstate iš Lietuvos. Kelionė per Latviją, Estiją. Apie pietus atvykstate į Taliną.


Internete radome „Krantas travel“ mums priimtiną pasiūlymą: kelionė keltu Talinas – Helsinkis už 9Lt. Anksti ryte išvykstame iš Lietuvos. Aplankome Tartu – seniausią Baltijos šalių miestą. Tačiau Tartu – tai ir jaunų žmonių galimybių . Pirkti šiuos keltų bilietus prieš pat išvykimą visada yra brangiau. Talinas - Helsinkis -Talinas keltų bilietų kainos priklauso nuo išpirktų kelte vietų skaičiaus.


Keltų linija jungia Estiją su Suomija. Išvykimas: kiekvieną dieną. Helsinkis , Porvo, Talinas ir Tartu - savaitgalio kelionė į Suomiją ir Estiją autobusu.


Orai vaskuose

Norite patogiai pasiekti Suomiją? Kruizas: Talinas – Helsinkis – Stokholmas, tai puiki alternatyva trumpoms, bet turiningoms atostogoms! Keliaukite „Tallink“ keltais.


Liniją aptarnauja keltai Star, Super Star ir Silja Europa, plaukiojantys kartus per savaitę kiekviena . Kviečiame Jus drauge su šeima ar draugais leistis į . Lietuvos, Keltai i Svedija, keltai i Vokietija, keltai is Latvijos, talinas , . Patogus keltų bilietų Talinas – Helsinkis paieška ir rezervavimas. Profesionalūs konsultantai padės išsirinkti optimalų bilieto variantą keliaujantiems iš Talino į . Keltai maršrutu Talinas – Helsinkis kursuoja panašiu dažniu kaip autobusai Vilnius–Klaipėda. Ir vieni, ir kiti sezono metu – pilnutėliai.


Domina keltai ir keltų bilietai į Švediją, į Vokietiją, į Suomiją, į Lietuvą, į Latviją, į Islandiją? Ekskursija po Talino senamiestį, itrauktą į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą: Tompea pilis, . Kitos panašios kelionės į Estiją. Geriausi aviabilietų pasiūlymai Talinas ✈ Helsinkis.


Lėktuvo bilietų kainos, visos oro bendrovių nuolaidos ir specialūs pasiūlymai interneto svetainėje Tickets. Eckero keltas: Talinas – Helsinkis – Talinas (laivu). Aplankėme Taliną ir pernakvoję plaukėme keltu į Suomijos sostinę. Trumpas, bet smagus dienos kruizas iš Talino į Helsinkį.


Orai vaskuose

Jūs susipažinsite ir su Estijos sostine Talinu, o po val. When you book with an account, you will be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour. Atėjai būtent ten, kur reikia. Rask pigiausią skrydį Skrendu.


Skrydžių kainos nuo: 121.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai