2017 m. rugsėjo 11 d., pirmadienis

As ir psichologija seminarai

Kuo daugiau apie save žinome, tuo drąsiau jaučiamės. Aš ir psichologija “ – tai gilus, įdomus, aktualus video žurnalas, skirtas plačiajai visuomenei. Seminarai , mokymai, kursai visiems norintiems. Psichologiniai mokymai ir seminarai asmeniniam tobulėjimui.


Parašykite temas, kuriomis domitės, ir mes informuosime Jus susirinkus grupei. Atsiliepimai apie seminarus: Šiemet įsprausta savo būdo ir būklės į giliausią kampą, visaip ieškojau atsakymų į banalius klausimus: kodėl man taip atsitiko. Organizacija, apjungianti jaunystę ir patirtį, dirbanti kiekvienam ir visiems, besidomintiems asmenine bei organizacine psichologine sveikata!


ASMENINIO STEBUKLO KONSTELIACIJA. Renginys Kaune: Ką apie. Viešbutis „Park Inn by. Kaunas Bendravimo psichologija – kelias į sėkmę - kursai, seminarai. Iliustruotasis mokslas.


As ir psichologija seminarai

Knygos smalsiems protams. Praktinis visos dienos seminaras su Genovaite Petroniene apie tai, kaip pažinti savo vidines būsenas, mažiau konfliktuoti ir įveikti vidinę įtampą . Vilniuje saves pažinimui bei asmenybės tobulėjimui. Artėjantys seminarai ir mokymai. Specialiosios pedagogikos ir specialiosios psichologijos kvalifikacijos tobulinimo kursų programa“ (val.).


Neformalūs psichologijos mokymai, kurie buvo organizuoti suaugusiųjų mokymosi čekių sistemos bandomojo diegimo metu, jų dalyvei Rasai Balsytei davė . Transpersonalinė asociacija Visas Pasaulis - transpersonalinė psichologija , mokymai, seminarai. Sporto psichologijos seminaras. Kaip pagerinti trenerio bei sportininko tarpusavio supratimą bei rezultatus. Nuo svajotojo iki Olimpinės rinktinės nario. Lyderis iš esmės – tai KŪRYBINIS protas, kuris atsispiria į vidinį žinojimą ir atranda daugeliui funkcionalų sprendimą, peržengiantį esamos logikos prielaidas.


As ir psichologija seminarai

Dalyviai, baigę šiuos mokymus, gaus “Žmogaus psichologijos studijos”. Ko tikimasi iš šiuolaikinio pedagogo. Kaip tinkamai reaguoti į sudėtingas . Trumpas aprašymas: Sausio 29d. Kauno miesto savivaldybės Vinco Kudirkos viešojoje bibliotekoje vyksta psichologijos bendravimo ir kūrybiniai seminarai „Permainų vėjai . Paskutiniąją lapkričio mėnesio savaitę didelis aktyvių Šiaulių rajono gyventojų būrys iš visų rajono kampelių rinkosi į susitikimus su psichologu.


Vaikų psichologija per amžiaus tarpsnius“. Savo darbe naudoju penkių podiplominių psichoterapijos studijų suteiktas žinias: Tranzakcinę analizę, Individualiąją (Adlerio) psichologiją , Visbadeno . SEMINARAI SOCIALINIAMS DARBUOTOJAMS:. Lietuvos įmonių katalogas. Konferencijos, seminarai , mokymai. Senovėje mokytojai sakydavo: „Jūs gaunate tai, ką matote, jaučiate, apie ką galvojate . Programa skirta sutuoktiniams bei . Ką turi žinoti suaugęs žmogus?


Ves psichologės-psichoterapeutės Gintarė . Projekto „Pedagogų ir švietimo pagalbos specialistų kvalifikacijos tobulinimas“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai