2017 m. rugsėjo 26 d., antradienis

Filament kaina

Filament kaina

Atsižvelgiant į tai, kad detalės turi būti plastiškos ir kad jos bus eksploatuojamos lauke, buvo pasirinktas PETG plastikas. PETG , also known as Polyethylene terephthalate glycol is an exceptionally tough and sturdy printing material and is a terrific alternative to PLA and ABS. PETG – poliesterio plokštės VIVAK – tai skaidrios plokštės iš poliesterio ( PETG ), ypač atsparios smūgiams. Puikiai tinka termiškam ir mechaniniam apdirbimui . Aukštos kokybės nerūdijančio plieno dangtelis, aukštos kokybės PETG plastikas. Plastika Trcek Premium PETG filament 1. Plokštės pagamintos iš PETG dervos ir puikiai tinka termoformavimui.


Filament kaina

Medžiagos skaidrumas išlieka ir termoformavimo metu ir po jo. PETG Jar Pakavimo greitis yra per lėtas. Plačiai naudojamas PETG plastikas , perdirbimas turi turėti tam tikrą pagrindą. Prekiaujame eSUN firmos, kokybišku, 3D spausdintuvams skirtu PETg plastiku. Išsiųsime į bet kurią . Tai skaidrios plokštės iš poliesterio ( PETG ), ypač atsparios smūgiams.


Try checking your spelling or use more general terms. Go back to filtering menu . Tik visiškai nesenai pradėtas plastikas žymėti tarptautiniais simboliais. Aprašymas: PETG yra polietileno tereftalato glikolio kopolimeras, . PETG plastiko kosmetikos butelis su purkštuvu produkto aprašymas kodėl pasirinko mus 1. Produkto klasė: Gija, Prieinamos gijos spalvos: Juoda, Gijos skersmuo: 1. Guanghui yra viena iš pirmaujančių PETG plastikinių žaliavų gamintojų ir tiekėjų, teikiančių. Gembird Flashforge ABS plastikas filamentas 1. Kaip vienas profesionaliausių PETG butelių gamintojų ir tiekėjų Kinijoje, mes pasiūlome aukštos kokybės produktus ir pritaikytas paslaugas. PETG pasižymi geru sukibimu prie spausdinimo plokštumos, geru sluoksnių sulipimu.


Filament kaina

Spausdinimo plokštumos temperatūra: 70-80°C Ritėje yra kg plastiko , . PET, PETE, PETP, PETG : polietileno tereftalatas. Vienas populiariausių plastikų , naudojamų produktų pakuotėms – tokį ženklinimą galima . Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Prekės internetu Rodyti visas. PVC lakštai, stiklo plastiko danga (44). Kiekvienas investicinio aukso luitas Valcambi Green Gold turi unikalų numerį, sertifikatą ir pateikiamas specialioje PETG pakuotėje iš specialaus plastiko.


Vivak plokštės pagamintos iš PETG dervos ir puikiai tinka termoformavimui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai