2017 m. rugsėjo 29 d., penktadienis

Masazo kursai klaipedoje 2019

Suvirintojo modulinė profesinio mokymo programa (trukmė 2 sav. ) . Chirurginės ligos ir masažas Vaikų ligos ir masažas Higieninis ir kosmetinis masažas. SPA specialisto mokymu tikslas – parengti spa specialistą – masažuotoją, gebantį planuoti ir atlikti masažo procedūras bei vertinti jų . Klasikinio masažo kursai susideda iš teorijos ir praktikos. Minimali sudaroma grupė - studentai, maksimali - 4. Taip pat galimas ir individualus mokymas.

Holistic – iš graikų kalbos kilęs žodis. Dar Hipokratas manė, kad žmogaus kūno struktūra, funkcijos, protas ir dvasia yra . SPA mokymai, terapinė joga, masažo paslaugos. Ibis Styles Klaipeda Aurora. BUHALTERINĖS APSKAITOS KURSAI KLAIPĖDOJE.


Skaitmeninio raštingumo. Paskutiniai šiemet kardo. Manto - 4Auditorija. Profesinis suaugusiųjų mokymas finansuojamas darbo biržos.

Buhalterių rengimo kursai finansuojami UT lėšomis. Lietuvoje veikiančios įmonės, kurios savo klientams sliūlo įvairius mokymosi bei tobulinimosi . SENJORŲ ARBATOS VALANDA! Gydomojo masažo kursai skelbimai. Tik išklausius masažų pristatymą per atvirų durų dieną, galėsite registruotis, (tai yra kaip įvadas).


Japoniško veido masažo Kobido kursai. Tarptautiniai profesionalūs masažų mokymai pradedantiesiems ir profesionalams. Mūsų masažo ekspertai supažindins tave su masažo specifika ir subtilybėmis, išmokys praktiškai . Kviečiame registruotis! Paauglystėje užsimaniau baigti masažo kursus , tačiau dar nebuvau pilnametis… Mano mama.


Klaipėdos darbo rinkos mokymo centras. Po klasikinio masažo mokymų būsite pasiruošę kokybiškam darbui su klientais. Kursų pobūdis ‎: ‎Mokymas individualiai arba m. Darbo priemonės ‎: ‎Priemonės darbui įskaičiuot.


Sertifikatas ‎: ‎Išduodamas kvalifikacijos sertifikat. SHANTI SPA: masažo kursai specialistams. Paslaugų skyriuje praktinio mokymo klasėje - kirpykloje vyko plaukų dažymo ir SKINFADE (perėjimas nuo plikos odos) vyriškų. Noack veikla neapsiriboja vien tik Kobido masažu.


Vienu metu lankiau įvairius grožio kursus.

I VIETA Kauno regiono profesinio . Siuvimo kursai pradedantiesiems ir pažengusiems. Dalyviai praktiškai mokysis įvairių masažo technikų ir įgis teorinių žinių, kokie masažai tinka kiekvienam atsižvelgiant į sveikatos būklę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai