2017 m. rugsėjo 12 d., antradienis

Audimas striukes

Audimas striukes

Marškinių stiliaus rišama suknelė. Plumeti audinio suknelė. Moteriška suknelė su kailiu. Aukštos kokybės medžiaga, užtikrinanti komfortą visą dieną. Naujausios šių metų tendencijos - ypatingomis kainomis - tik internetu.


Atraskite suknelių rojų jau dabar! Spalvą rinkitės iš spalvų paletės. Suknelės ilgomis rankovėmis, suknelės, suknelė, rubai internetu, rubai, drabuziai.


Elegantiška moteriška suknelė. Spalva juoda - moteriška juoda suknelė Frilly (Tuss). Aukščiausios kokybės audiniai, ryškios spalvos, įdomūs ir madingi . Suknelė – moteriškas drabužis, kurį sudaro išvien sujungta liemenį dengianti dalis. Nemokamas pristatymas ir prekių grąžinimas į visas Aprangos Galerija parduotuves!


Audimas striukes

Suknelės moterims madingiausias, elegantiškiausias ir stilingiausias drabužis. Stilinga marga moteriška suknelė. Ieškote madingų moteriškų suknelių internetu? Domina suknelės moterims patrauklia kaina? Mes turime ką pasiūlyti!


Pats galingiausias ginklas merginos arsenale – daili suknelė. Mergina apsivilkusi jai patinkančia ir tinkančia suknele įgyja šešis kart daugiau pasitikėjimo savimi . Galimybė atsiskaityti grynais. Visos grąžinimo garantijos. Parduodu moterišką suknelę ,tinka ir vakarui ir kasdienai,kaklas reguliuojasi( galima ir paaukstinti, ir pažeminti),tinka nešiojimui ir su kokia nors plona bliuskute.


Dydžiai nuo XS iki 10XL. Visų prekių pristatymas per darbo dieną. Kokybiški, stilingi ir patogūs drabužiai moterims. Platus modelių ir madingų spalvų pasirinkimas. Pabrėžkite savo figūros privalumus Cropp suknelėse!


Medžiagos sudėtis: medvilnė poliesteris. Naudodamiesi šiuo tinklapiu, taip pat ir patekę iš kito tinklapio . Tai dviejų išskirtinio talento žmonių – fotomenininko Antano Sutkaus ir dizainerio bei teatro kostiumų dailininko Aleksandro. SUKNELĖ SU GYVATĖS ODOS RAŠTAIS. Suknelės , trumpos suknelės , ilgos suknelės , lininės suknelės , vasarinės . Blizganti priekyje susiaučiama maksi suknelė.


Audimas striukes

Maksi suknelė per vieną . Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Naujas modeliukas puikiai tiks laisvalaikiui, o prisiderinus aukštakulnius ir kaklo papuošalą puikiai tiks vasaros šventėms ir vakarėliams. Pagaminta iš Tencel pluošto bei merino vilnos medžiagos, kuri yra . Juk tik su tinkamu drabužiu jausimės savame kailyje.


Pasiūlymo laikas ir kuponų kiekis ribotas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai