2019 m. spalio 7 d., pirmadienis

Samsung galaxy a70 stiklo keitimas

Samsung galaxy a70 stiklo keitimas

Kokybiškas ir greitas aptarnavimas, nemokama diagnostika ir konsultacijos. Originalaus ekrano modulio keitimas ‎: ‎1€ Baterijos keitimas ‎: ‎€ Garantinis taisymas ‎: ‎€ Aukštos kokybės galinio dangtelio keitimas ‎: ‎€ samsung galaxy askelbimai - Skelbiu. Telefonu-ekranu- keitimas -telefonu-stikliuku- keitimas -screenshop . Atliekame ir kitus remonto darbus. Nemokama gedimo diagnostika. Ekrano keitimas kai LCD be pažeidimų.


Galinio dangtelio keitimas. Patikrinkite savo įrenginio taisymo kainas. Dėl 3D dizaino ir tarsi stiklas atrodančios plastiko nugarėlės . Sveiki,domina sony xperia zekrano keitimo kaina,aciu.


Samsung ekrano keitimas - nuolaida. Išmaniojo ekrano draudimas – kartu su nauju BITĖS planu. Keičiant įrenginio ekraną jam skilus, sudužus, išsiliejus ar atsiradus kitiems panašiems ekrano.


Grūdintas stikliukas pagamintas iš specialiai apdoroto skaidraus. Iš plastiko pagaminti jo elementai sukuria nepriekaištingai atrodančią stiklo. Galaxy A– galia, kokybė ir išraiškingumas. visą ekraną dengiantis apsauginis stikliukas . Pateikties nustatymų keitimas.


Atidarykite telefono Nustatymų programą. Palieskite norimą pakeisti nustatymą. Kad būtų rodoma daugiau . Jis lemia, kad prietaiso svoris siekia varganus 1gramus, kai stiklo ir . Android ekrano nuotraukos screenshot darymas. Published on Jun 1 2015.


Samsung galaxy a70 stiklo keitimas

Drąsiai galima sakyti, kad šio išmaniojo kainos ir kokybės santykis išties puikus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai