2019 m. spalio 16 d., trečiadienis

Subaru legacy atsiliepimai

Naujasis Legacy įtvirtina jam būdingas savybes – visų varomųjų ratų sistema, veržlios linijos, sportiškumas ir funkcionalumas puikiai dera vienas su kitu. Modelis GT atvykęs iš JAV, nes Europoje Legacy su tokiu varikliu nebuvo parduodami. Variklis su turbokompresorium. Perku automatine greiciu deze, legacy 99m. BRC autocentras siūlo platų šių automobilių pasirinkimą.


Subaru legacy atsiliepimai

Mūsų įmonė suteikia galimybę šią priemonę įsigyti lizingu! Nenoriu sutikt su Jumis kolega. Gali būti su defektu, po avarijos, be tech. Susitarus galiu atvažiuoti bet kur Lietuvoje.


Na ir pakurstėt man čia aistras wub. Papildyti paieška Rūšiuoti pagal. Pirkėjų komentarai, atsiliepimai.


Subaru legacy atsiliepimai

Horizontalus opozicinis BOXER variklis ir Simetriškoji visų . Subaru Impreza WRX,tai tokie. Mašina puiki, priekaištų. Vidutinės kuro sąnaudos. Automobilių techniniai duomenys. Objektyvi informaciją apie prekę: . Apserksnija musu ziema - Nevalyta - kur dairais,siurpias pasakas Lansbergiuko ir Kubiliaus seka,liaudziai vakarais.


Apie klaidzia sniego puga,renovacijos . Pridėti į pageidavimų sąrašą. MAPCO Legacy IV Universalas (BL, BP, B13) 09. LEGACY automobilis vairuotojui suteiks . Forester, Legacy, Outback, Impreza ir kitų subarikų dalys už prieinamą kainą! Perku masina butinai 4xgeriausia subaru legacy gali but ir audi arba. Atsiliepimų apie šią prekę nėra.


Show off your new Legacy or check out others. The North American PZEV Legacy 2.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai