2019 m. spalio 7 d., pirmadienis

Samsung galaxy s8 plus deklai

Samsung galaxy s8 plus deklai

Originalūs, firminiai , atverčiami, silikoniniai dėkliukai. Deklas - tai telefono apsauga. Kompaktiškas orginalus atverčiamas dėklas. Konstrukcijoje integruota pastatymo funkcija.


Samsung galaxy s8 plus deklai

Dėklas su interaktyviu telefono valdymo viršutiniu dangteliu, kuris . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Galimybė atsiskaityti grynais.


Samsung Galaxy S Samsung Splus dėklas. Padėsime išsirinkti Jums tinkamą. Patogus bei greitas pristatymas. Telefonų priedai ir aksesuarai internetu.


Samsung galaxy s8 plus deklai

Apsauga sudaryta iš dviejų dalių: vidus minkštas, o išorė kieta. Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos . Silikoninis, auksinės spalvos dėklas. Atviras, bei labai patogus priėjimas prie jungčių Vidus grublėtas, apsaugos nuo korpuso susidėvėjimo.


Pirkti dėklas Mocco Case Galaxy SPlus patrauklia kaina internetinėje parduotuvėje RDE. Dėklas Mocco Case Galaxy SPlus – aprašymas, nuotrauka, . Prekiaujame dalimis nuo 2012m. Itin plonas, aptakus ir patogus dėklas -stovas iPad mini planšetiniams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai