2019 m. spalio 28 d., pirmadienis

Slidinejimo akiniai fotochrominiai

Slidinejimo akiniai fotochrominiai

Fotochrominiai slidinėjimo akiniai. Slidinėjimo akiniai Julbo ISON DLX black 3cat. Julbo ir toliau lieka pavyzdžiu kitiems slidinėjimo akinių gamintojams, gamindami ne tik stilingus, bet ir technologiškai pažangiausius slidinėjimo akinius.


Prekės nuo iki iš 21. Patogūs ir stilingi slidinėjimo akiniai už gerą kainą. Lankstūs, išskirtinio ryškumo bei lengvai pritaikomi akiniai slidininkams, aprėpiantys didelį matymo lauką.


Mes turime slidinėjimo akinių tokių gamintojų kaip SMITH, JULBO, BOLLE, ATOMIC ir kitų. Naudokite aukščiau esančius filtrus pagal . Trūkumas tik tas, kad fotochrominiai lęšiai nekeičia spalvos iškart. Apollo OTG - dvigubi lęšiai apsaugo nuo rasojimo, o speciali danga, dar labiau sustiprina šią apsaugą. Pagaminti iš polikarbonato ir dėl to yra lengvi, turi . Kaip ir šalmas, slidinėjimo akiniai yra privaloma slidininko saugumo. Kaip panacėja gali atrodyti ir fotochrominiai lęšiai, prisitaikantys prie . Akiniai Julbo Titan Zebra Light OTG.


Slidinejimo akiniai fotochrominiai

Ekstremalus konfortas korekcinių akinių nešiotojams. Dvigubi sferiniai fotochrominiai Zebra arba Zebra Light lęšiai. Platus matymo kampas, ryškus vaizdo kontrastas, nepriekaištingos lęšių savybės , fotochrominiai ir poliarizuoti modeliai - visa tai naujoje Julbo akinių kolekcijoje . Cairn akiniai slidinėjimui Freeride black. Pridėti prie pageidavimų. Lęšių tipas, Sferiniai fotochrominiai ir dalinai poliarizuoti Snow Tiger lęšiai.


PHOTO - sferiniai akiniai su fotochrominiu dvigubu lęšiu. G 500“ slidinėjimo akiniai moterims ir mergaitėms bet kokiam orui – rožinė. Zebra light - sferiniai fotochrominiai Zebra light lęšiai, kategorija 1-3:. Sužinok daugiau e-optometrija. Snow Tiger fotochrominiai lęšiai prisitaiko prie skirtingų šviesos sąlygų keisdami apsaugos lygį . Kokybiski akiniai , vien remelis kainavo 92eu, fotochrominiai stiklai - Aukstos kokybes, labai lengvas, unisex remelis, kuris kainavo 92eu . Ruošiatės slidinėti ar čiuožti snieglente?


Tuomet turėtumėte pasirūpinti slidinėjimo akiniais. Snieglenčių bei slidinėjimo akiniai yra vienas iš būtiniausių žiemos .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai