2019 m. spalio 11 d., penktadienis

Skrebinimas youtube

Romantiškas atvirukas su mixed-media elementais. Gėlių kompozicijos “ auginimas” ir sluoksniavimas. Skrebinimas ir struktūrinė pasta, trafaretai. Užtruksit, bet pagaminsite mini albumėlį, kurį galėsite bet kaip dekoruoti ir į jį sutalpinti sąlyginai daug. Pamokėlėje pamatysite kaip naudoti lankstymo lentą.


Antroji skrebinimo pradžiamokslio mini albumėlio pamokėlės dalis. Joje Dekostudija dizainerių komandos. Išpakuoju siuntinukus su priemonėmis skrebinimui: giljotina Purple Cows, lenkiškų popierių kolekcijos ir skysti dots. SKREBINIMO PIRKINIAI: Sizzix Big Shot Plus starter kit, kirtimo formelės, kalėdiniai elementai. Atviruko gamybos pamokele su Godute.


Mano kanale rasite pamoką, kaip tokią receptinę galite pasigaminti PATI. Ir kaip žadėta, dalinuosi nuoroda į. MINTAY skrebinimo albumai vos nuo 49Eur. Siekiant didesnio efekto, galima maišyti kelias spalvas. Tai gerai žinoma meistrė, dirbanti su garsiais skrebinimo priemonių.


Instagram paskyroje nadya. Skaitmeninis skrebinimas (digital scrapbooking). Didelis knygų pasirinkimas ir visada gera kaina. Raides tos baltos yra iskirstos su cutllebug aparatu. I6KmZMZgPcia toks nedidelis pristatymas to aparato . Make your own sculpture with Powertex - Nefertiti - Oil Painting Basics,.


Apyrankės iš polimerinio molio pavyzdis: filmukas . This Pin was discovered by Romenuke Jonelaitytė. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. IhTRHtcfs=1hl=en_GBcolor1=. EuYz_Q0jgfeature=plcp. Mano paskutinių skrebinimo pirkinių apžvalga - gal kolegėms.


Skrebinimas youtube

Kad tik mama gyventų, o skrebinimas visada išliktų didžiausia sielai atgaiva. Dekupažo, skrebinimo , modelino priemonės. Organizuojame dekupažo ir skrebinimo kursus Kaune. Botes de cristal con decoupage -. DIY hot glue gun flowers part -. Gamino kalėdinius dirbinius iš šiaudų. Tissue Paper Texture Technique Tutorial - - texture for an altered book cover.


Renginio pabaigoje vaikai išmoko pasigaminti knygų skirtukų taikant įdomią skrebinimo techniką. Nors Stačiatikių knygos dienos šventė . Pakruojyje, aikštelėje prie Viešosios bibliotekos . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Den edel gouda facebook!


Skrebinimas youtube

Judges sheet for chili cook off. Taylormade rdriver shaft specs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai