2019 m. spalio 18 d., penktadienis

Slidinejimo akiniai julbo

Slidinejimo akiniai julbo

Išskirtinio stiliaus, pažangiausių techninių savybių bei aukščiausios kokybės sportiniai akiniai, slidinėjimo akiniai ir šalmai už prieinamą kainą! ATOMIC REVENT L FDL HD Black. The SOLAR FMR is a revolution in on-mountain eye protection and sports a coveted . Slidinėjimo akiniai Julbo Planet Red.


Rinkitės rūbus tokių vardinių prekių ženklų: „Pierre Cardin“, „Lee Cooper“, „ Everlast“ ir „Kappa“. Nemokamas pristatymas, puikios nuolaidos ir išpardavimai. Akiniai, skirti snieglentininkams . Sniegas atrodo minkštas ir purus, bet kas yra ant jo kritęs žino, kad tai apgaulinga iliuzija. Jame gausu aštrių dalelių, kurios dideliu greičiu.


Perkant slidinėjimo akinius verta matuotis kartu su slidinėjimo šalmu. Taip Jūs žinosite, ar nelieka tarpo tarp slidinėjimo šalmo ir akinių, ir matysite, . Taip pat apsaugo nuo smūgių ir ventiliuoja orą esantį akiniuose. Ruošiatės slidinėti ar čiuožti snieglente? Tuomet turėtumėte pasirūpinti slidinėjimo akiniais.


Snieglenčių bei slidinėjimo akiniai yra vienas iš būtiniausių žiemos . Prekiaujame Salomon ir Briko gamintojų slidinėjimo akiniais. Itin platus pasirinkimas. Moteriški, vyriški ir vaikiški slidinėjimo akiniai. Kaip ir šalmas, slidinėjimo akiniai yra privaloma slidininko saugumo priemonė. Esant kalnuose kelis ar net kelioliką kartų sustiprėja saulės . Fotochrominiai slidinėjimo akiniai.


Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Vykdomos dažnos akcijos. Pristatymas visoje Lietuvoje . Pridėti į pageidavimus . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! JULBO slidinėjimo akiniai su nuolaidomis, akcijos, išpardavimai. Užkariaukite kalnus be jokių kliūčių!


Slidinejimo akiniai julbo

Visiems aistringiems žiemos sporto mėgėjams siūlome įsigyti aukštos kokybės slidinėjimo akinius BASTO, apsaugančius . Wedze Vaikų ir suaugusiųjų slidinėjimo akiniai „G5I“ bet kokiam orui – juodi. Išrinkta JULBO žaidimo žiemiškiausia nuotrauka! Makaliaus dovanų kuponas . Ekstremalus konfortas korekcinių akinių nešiotojams. DEMON lygumų slidinėjimo akiniai NORDIC.


Korekcinių akinių nešiotojai , kurie ieško ekstremalaus konforto pamils šį modelį! MySport yra specializuota sporto prekių parduotuvė, kurioje yra viskas, kas būtina dviračių sportui, bėgimui ir lygumų slidinėjimui. Oakley – sportinio stiliaus akinių nuo saulės lyderiai.


Slidinejimo akiniai julbo

Nuolatinių inovacijų diegimo ir tobulėjimo dėka Oakley gali pasiūlyti itin aukštos kokybės bei patrauklaus . Apsaugokite savo akis nuo blizgaus sniego bei pavojingų saulės spindulių. Jauskitės slidinėjimo trasoje maksimaliai komfortiškai dėvėdami slidinėjimo akinius. Vis dėlto, ruošiantis tokiai išvykai,labai svarbu tinkamai pasirūpinti įvairia slidinėjimo atributika, ir slidinėjimo akiniai tiesiog yra privalomi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai