2019 m. spalio 17 d., ketvirtadienis

Slauges darbas vokietijoje

Slauges darbas vokietijoje

Kandidatuoti gali ir vyrai ir moterys. Gyvenimas kartu su slaugomu asmeniu, . Rimtai susidomėjus prašome pasiskaityti mūsų . Skubiai ieskoma slauge. Po keletą kartų per savaitę Vokietijos kryptimi iš Lietuvos išvyksta mikroautobusai , pilni moterų. Jos važiuoja slaugyti nepažįstamų senukų.


Slauges darbas vokietijoje

Naktimis miega gerai, jam slaugės pagalbos nereikia. Miestas: įvairūs miestai. Darbo trukmė: trumpalaikis ir. Senjorų bei neįgalių žmonių priežiūra. Slaugės darbas rusų šeimoje.


Priklausomai nuo senelio būklės Jums reikės: gaminti valgyti, tvarkyti namus, lyginti drabužius. Ko čia stebėtis, kad jie samdo emigrantus pačiam sunkiausiam darbui. Prižiūrima močiutė sunkiai išleido slaugę , kadangi jau buvo prie jos pripratusi. Ieskau moters kuri galetu mane pakeisti Gruodzio Sausio men. Visi LŽ skelbimai su raktažodžiu SLAUGES DARBAS VOKIETIJOJE.


Slauges darbas vokietijoje

Visa informacija mūsų internetinėje svetainėje . Apgyvendinimo ir kelionės išlaidos kompensuojamos. Vilniuje jau vyksta, o Kaune, Klaipedoje organizuojame itin . Rusakalbe seima, gyvenanti Vokietijos Hanoverio mieste, iesko slauges - namu pagalbininkes metu moteriai (vaikstanti, adekvati). Ieškomos slaugės su galiojančiais slaugos kursų baigimo pažymėjimais. Legalus slaugės darbas pas senjorus namuose.


Darbai siūlomi tiek slaugos. Nemokamas apgyvendinimas bei maitinimas, kelionė taip pat apmokama. Jūs būsite legaliai įdarbinat Lie. Esu jau metus ten dirbusi. Vokietijoje senų žmonių priežiūrai ir slaugai privaciuose namuose.


Jei domina darbas prašom skambinti šiuo tel,nr;8646120ir aptarsime detaliau. Yra ivairiu pasiulymu su sertifikatais ir be sertifikatu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai