2019 m. spalio 25 d., penktadienis

Usb ventiliatorius

Usb ventiliatoriai kaina nuo € iki 20. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Usb ventiliatorius

USB stalinis oro ventiliatorius - vėjelis Aušinimo ventiliatorius jungiamas į USB. Pučia labai smagiai, atgaivins jus karštą vasaros dieną tiek dirbant kompiuteriu, . Elektronikos komponentai, buitinės technikos atsarginės dalys, bei jų priedai. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


Atsivėsinkite karštą dieną su šiuo nedideliu, tačiau pakankamai galingu usb ventiliatoriumi! Nemokamas pristatymas nuo 2Eur ir Lizingas iki mėn. Ventiliatorius veikia nuo visų usb kištukų tipų.


Greičio reguliavimas, Nėra. Nuotolinis valdymas, Nėra. Oro srauto nukreipimas į viršų ir apačią . Portabilus vėsinimo ventiliatorius, kuris gali būti naudojamas bet kur.


Biure, namuose, kelionėje. USB ventiliatorius suteiks komfortą dirbant kompiuteriu. Vasariški orai atneša ne tik džiaugsmą, geras nuotaikas, šilumą, bet ir karščius. Dirbti ar keliauti karštose patalpose nemalonu,.


Usb ventiliatorius

Cinhent Wood Grain Desktop ventiliatorius Nešiojamas Mini USB tylus Lu krovimas elektrinis Aušinimo ventiliatorius Naudojimo laikas: 1min. Minkšti ventiliatoriaus. Visiškai saugus naudojimas, net ir . Stalinis nešiojamas mini ventiliatorius su USB jungtimi - tikras išgelbėjimas nuo užšalimo biuro darbuotojų. DELTACO USB fan, 10cm, desktop model, 1x USB Type A ha, copper USB fan of table model with aluminum sheets. Aukštos kokybės elektroninis įkraunamas nešiojamas ventiliatorius.


Pardavėjai pagal mažiausią. Product Features: Just plug the device into an. Garantinis aptarnavimas: mėn. Pristatymas: Teirautis.


Visi usb ventiliatorius skelbimai - usb ventiliatorius skelbimų Kompiuterinės technikos pardavimas ir paslaugos kategorijoje paieškos rezultatai Alio. Lankstus metalinis laidas lei. Vasarą karšta, o taip norisi atsigaivinti.


PVMKainos gali skirtis nuo kiekio, pateikiamas individualus . Automatinis svyravimas, Ne. Iki šiol išrado daug dalykėlių, kurie veikia kompiuterio USB prievado. Tai yra armatūra, laikrodžiai, aušintuvai, klaviatūros ir kitų prietaisų dulkių siurbliai, kurie.


Usb ventiliatorius

Rinkinyje: USB kabelis. Tylus ir energiją taupantis elektrinis varikliukas. Fan with usb cable in ABS. Gali būti naudojamas su bet kuriuo įrenginiu turinčiu USB prievadą (stalinis, nešiojamas kompiuteris ir kiti).


Jei savo darbo vietoje pasigendate gaivaus permainų vėjo, prijunkite prie kompiuterio USB lizdo šį žadintuvą. Pirmasis įspūdis apgaulingas: .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai