2019 m. spalio 28 d., pirmadienis

Slidinejimo salmas

Nauja slidinėjimo šalmas UVEX X-RIDE MOTION. Su ventiliacinėmis angomis, minkšu pamušalu. Unisex, moteriški ir vyriški kalnų slidinėjimo šalmai.


Aukščiausios kokybės šalmai apsaugos nuo netikėtų atsitikimų kalnuose. Maksimali apsauga, komfortas ir . SLIDINĖJIMO ŠALMAI ATOMIC, BOLLE, Brubeck.

NEMOKAMAI atsiimk vienoje iš Varle. Užsiimant slidinėjimo sportu, šalmas - svarbiausia slidininko apsauga. Renkantis šalmą, suteikite pirmenybę komfortui, šalmas turi nespausti ir atitikti jūsų . Slidinėjimo šalmai (40). Prekės kodas: LV16-RKDH102. Tikriausiai esate girdėję, kad slidinėjimo šalmai mažina matomumą . Kai stojame akis į akį su kalnu ir dideliu greičiu, visada reikia pagalvoti ir apie apsaugą.


Jei užsiiminėjate žiemos sportu, šalmas – kone svarbiausias aksesuaras, užtikrinantis slidininko saugumą. Per paskutinius penkerius šešerius metus viena perkamiausių prekių kalnų slidinėjimui tapo slidinėjimo šalmai.

Tokį šalmų populiarumą . Vyriški, moteriški ir vaikiški šalmai. Didelis šalmų pasirinkimas. Kokybiški slidinėjimo šalmai turi Europos Sąjungos sertifikatą, todėl jie yra . Kas yra slidinėjimo šalmas ? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos.


Pristatome per dvi dienas. Paskubėk, dabar geriausias laikas pirkti. Atsiprašome, šios prekės dabar neturime. Briko Freemont slidinėjimo šalmas.


Tačiau siūlome peržiūrėti kitas šios kategorijos prekes – tikime, kad rasite panašią prekę. Visi slidinejimo salmai skelbimai - slidinejimo salmai skelbimų paieškos rezultatai Alio. Taip pat galite tęsti . Lietuvos įmonių katalogas. Symbios – tai naujas Julbo technologinių galimybių įrodymas.


Idealiai priglundantis prie galvos ir turintis reguliuojamą ventiliaciją – su tokiu šalmu galima iš. MOON, kokybiškas slidinėjimo šalmas.

Rinkitės rūbus tokių vardinių prekių ženklų: „Pierre Cardin“, „Lee Cooper“, „ Everlast“ ir „Kappa“. Nemokamas pristatymas, puikios nuolaidos ir išpardavimai. MOON slidinėjimo šalmas View larger. Nera jokiu esminiu nubrozdinimu.


Mano vaikui iki metu tiko. Apdauzytas grozis, taciau .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai