2019 m. spalio 22 d., antradienis

Snieglentes salmas

Snieglentes salmas

Tvarkingos snieglentės iš Vokietijos. Apkaustus galiu koreguot pagal batų dydį. Taip pat galiu siūsti į kitus miestus. Nuo 69€ Naujos geros kokybes Airtracks , Trans snieglentes nuo 129€ Perkant komplekta PIGIAU! Slidinėjimo šalmas Smith Vantage Mips.


Snieglentes salmas

Užsiimant snieglenčių sportu, šalmas - svarbiausia snieglentininko apsauga. Renkantis šalmą , suteikite pirmenybę komfortui, šalmas turi nespausti ir atitikti jūsų . Slidziu ir snieglenciu pardavimas, nuoma, servisas. Visas prekes galite rasti mūsų parduotuvėse: KaunePramonės pr. Kalnų slidinėjimo šalmas : kaip iššsirinkti sau tinkama, kuo skiriasi, į ką. Tikriausiai esate girdėję, kad slidinėjimo šalmai mažina matomumą . Visi snieglentes salmas skelbimai - snieglentes salmas skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Snieglentės Kategorijoje yra prekių: 332. SALOMON šalmas Brigade Audio. Salomon šalmas PHANTOM C. Triukiniai Paspirtukai. Sporto prekės internetu.


Snieglentes salmas

Tai lengvas šalmas su nuimamu skydeliu ir ausų pagalvėlėmis, skirtas snieglentininkams ir slidininkams. Slidžių, snieglenčių komplektas. Turint savo slidinėjimo bilietą ir inventorių (batai, šalmas , slidės ar snieglentė ):. Slidės ir snieglentės atskirai. Lygumų slidžių inventorius, kalnų slidžių inventorius, snieglenčių inventorius, . Atėjus šaltajam sezonui slidinėjimo bei snieglenčių mėgėjai rengiasi.


Nusileidimo metu snieglenčių sportas yra labai greitas, ir labai dažnai įranga yra vienintelis dalykas, kuris gali išgelbėti vairuotoją nuo žalos . Prekiaujame žiemos (kalnų slidės, snieglentės , batai, apsaugos) ir vasaros. Bilietai į „Snow Areną“, slidės bei snieglentės su įranga bei kartingai DVIEM. Populiariausios prekės, Kaina nuo žemiausios, Kaina nuo aukščiausios.


WORKER TRENTINO (White with Logo). Aktyvus stovyklavimas“ kviečia vaikus ir jaunimą slidinėti snieglente. Lauko sportas integruotai formuojamas snieglenčių. Mūsų komanda slidinėjimo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai