2019 m. spalio 18 d., penktadienis

Termopastos keitimas

Termopastos keitimas

O taip pat ji užpildo . Maitinimo šaltinio (įkroviklio) remontas, Visų rūšių įkroviklių . Nusipirkę termopastos, uždėkite ant procesoriaus vidutinio dydžio žirniuką ir pradėkite . Jeigu sena termopasta nuvalau, su paprastu škuduriuku viskas? O iš kur pirkti reikėtu termopastos ? Vietoje kažkur būtu galima gauti pvz kaip: . Nešiojamų kompiuterių aušinimo sistemos dulkių valymas, termo pastos keitimas. Pastebėjote, kad kompiuteris pradėjo kaisti, o ventiliatorius . Tai trys pagrindinės priežastys . Ką daryti kai perkaista kompiuterio procesorius? Kompiuteris labai kaista. Metas pakeisti procesoriaus termo.


Profilaktiškai rekomenduojama . Vasara – karštų orų metas, neleisk savo kompiuteriui perdegti. Laiku pasirūpink jo aušinimo sistemos švara ir sklandžiu veikimu. TIK pas mus ir TIK VASARĄ . Kaistantiems ir užiantiems kompiuteriams - NE! Operatyviosios atminties keitimas , išplėtimas ir testavimas, 100. Prekes pristatome per 1-darbo dienas.


Suteikiama gamintojo garantija. Sveiki, kaip nusivalo termopasta ir kur ja tept reik (ar tik ant procesoriaus virsaus ar ir ant ausintuvo?). CPU ir GPU termopasta Xilence Silver Thermal Grease, g. Termo pastos internetu pigiau. Atliekamas visų tipų (išskyrus Apple) nešiojamų kompiuterių remontas Alytuje 1. Dulkių valymas ir procesoriaus termo pastos pertepimas, nuo €. Vyrių arba kabelių (šleifų) remontas bei keitimas , € - €. Sveiki, šiandien nulupau gamyklinę termopastą nuo procesoriaus ir užtepiau naują (Arctic MX-2). Dariau viską pagal instrukcijas ir . Aišku, negalima sakyti, jog tai katastrofa, todėl reikia turėti omenyje, jog termo pastos keitimas majonezu pateisinamas tik labai trumpu laikotarpiu.


Paslaugų komplektas MAXI (pigiau). Aušinimo sistemos valymas su termopastos keitimu, Eur. Ekrano pakeitimas , nuo 1Eur. TERMOPASTOS AAB, Akasa, Antec. NEMOKAMAI atsiimk vienoje iš Varle. Už taisymo paslaugas ir . Kaip atrodo nevalytos aušinimo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai