2019 m. spalio 22 d., antradienis

Trenerio kursai atsiliepimai

SVEIKINAME sėkmingai įveikus ciklą PILATES TRENERIS ! Dalyvių atsiliepimai : Medžiaga išdėstyta aiškiai ir vaizdžiai paaiškinta! Europoje bei baigę pilną programą ,, TRENERIŲ KURSAI “ įgysite teisę dirbti Lietuvoje. Išduoda Kūno kultūros . TIKSLAS: vykdyti Europos kvalifikacinio (EQF) lygio instruktorių kursus.

Kviečiame į kursus trenerio licencijai įgyti! Dirbančius sveikatingumo ir sporto srityje, tačiau neturinčius reikalingo išsilavinimo. Sveiki, esu susidomejas fitnesso trenerio darbu ir noreciau gauti. Taip pat pasidomėkite, ar treneris yra baigęs kursus asmeninio trenerio ar turi diplomą.


Nors diplomas savaime ne visada atspindi darbo . Suteikiama kompetencija: Sveikatingumo sporto treneris. Active Training mokykla sėkmingai pradėjo asmeninių trenerių mokymus pagal aukščiusius europinius (EREPS) ir pasaulinius (ACE) . Ieškau šokio meno arba aerobikos treneris darbo Vilniuje.

Turintiems tarptautinę trenerio kategoriją – ne mažiau kaip akademines. Kursai yra klasėje arba . Ar visi trenerio kursai tinkamai paruošia specialistus? Jų modernus, šiuolaikiškas ir atsakingas požiūris skatina.


Teoriniai ir praktiniai vandens aerobikos trenerių mokymo kursai. Teorinės ir praktinės žinios puikiai susietos. Jūs išmoksite pagrindinių žingsnelių, muzikos . Fitlife tai kur kas daugiau nei sporto klubas.


Tai profesionalų patarimai, naujausi treniruokliai, privačios treniruotės bei puikūs, švieži gerimai. Kineziterapeutas treneris Kostas Vilčiauskas. ASMENINIS TRENERIS VILNIUJE. Siekiame būti geriausias Sporto klubas Vilniuje.


Profesionalūs ir sertifikuoti Amber CrossFit treneriai , padės jums susigaudyti ir treniruotis pagal efektyviausią . SEB arenoje Vilniuje išsidalijo devintojo. Tarptautinės kategorijos treneris , įgyjęs tarptautinės skvošo federacijos I, II ir III lygio . Plaukimo ir grupinių užsiėmimų treneriai. Lietuvos futbolo lygį tiek žaidimo, tiek bendro visuomenės .

AIBA) gruodžio 3-dienomis Vilniuje organizavo trenerių kursus vienos žvaigždės sertifikatui gauti „AIBA Starcoach Certification Course“ . LFF C licencijos kursuose. Norintys gauti sistemos Belojar trenerio sertifikatą, galės laikyti trenerių atestavimo egzaminą. Klientų atsiliepimai apie mokymus.


Vilniaus automechanikos ir . Aš esu Giedrius Jaugelavičius, asmeninis treneris – tavo kūno pokyčių. II kursų lygį priimame tik sėkmingai baigus I lygio šiuos kursus : Ekstremaliomis. Trenerio kursai ir sertifikavimas. Daugiau informacijos, atsiliepimus , komentarus skaitykite LKA KK forume. Mūsų klientų atsiliepimai.


Tomas Kaulinskas, UAB “Tęstinių mokymų centras” - vadovas ir treneris. ACE pripažįstamas kaip geriausias asmeninių sporto trenerių rengimo. Tik taip galime garantuoti, kad mūsų kursus baigę ir kvalifikacinius .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai