2019 m. spalio 22 d., antradienis

Talinas helsinkis

Iš Talino į Helsinkį keliaukite su automobiliu - tai yra patogu ir greita! Užsukite į Krantas Travel ir įsigykite savo . Keltų linijos jungtis Estija - Suomija. Keltas Talinas – Helsinkis.


Geriausi keltų bilietų pasiūlymai. Pirkite internetu kelto bilietus.

Taliną , nakvynės viešbutyje, plaukimas laivu į Helsinkį ir apsilankymas Paidėje – 1€! Tallink maršrutą Talinas – Helsinkis siūlome rinktis, jei norite patogumo ir greitumo, kadangi Tallink keltai kursuoja iki kartų per dieną ir tik vienas jų yra. Helsinkio į Taliną keltas jungia Suomiją į Estiją ir valdo Eckerö Line, Tallink Silja ir Viking Line. Helsinkis , Porvo, Talinas ir Tartu - savaitgalio kelionė į Suomiją ir Estiją autobusu. Išvykimas: kiekvieną dieną.


Norite patogiai pasiekti Suomiją? Keliaukite „Tallink“ keltais. Kruizas: Talinas – Helsinkis – Stokholmas, tai puiki alternatyva trumpoms, bet turiningoms atostogoms! Kviečiame Jus drauge su šeima ar draugais leistis į .

Liniją aptarnauja keltai Star, Super Star ir Silja Europa, plaukiojantys kartus per savaitę kiekviena . Patogus keltų bilietų Talinas – Helsinkis paieška ir rezervavimas. Profesionalūs konsultantai padės išsirinkti optimalų bilieto variantą keliaujantiems iš Talino į . Ir vieni, ir kiti sezono metu – pilnutėliai. Nepraleisk progos smagiai praleisti laiką!


Esame tikri, kad puikia. Labai anksti ryte išvykstate iš Lietuvos. Apie pietus atvykstate į Taliną. Internete radome „Krantas travel“ mums priimtiną pasiūlymą: kelionė keltu Talinas – Helsinkis už 9Lt. Kelionė per Latviją, Estiją.


Anksti ryte išvykstame iš Lietuvos. Aplankome Tartu – seniausią Baltijos šalių miestą. Tačiau Tartu – tai ir jaunų žmonių galimybių . Pirkti šiuos keltų bilietus prieš pat išvykimą visada yra brangiau. Domina keltai ir keltų bilietai į Švediją, į Vokietiją, į Suomiją, į Lietuvą, į Latviją, į Islandiją?


Keltų bilietų užsakymas, profesionalios konsultacijos ir geriausi . Ekskursija po Talino senamiestį, itrauktą į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą: Tompea pilis, . Kitos panašios kelionės į Estiją.

Lėktuvo bilietų kainos, visos oro bendrovių nuolaidos ir specialūs pasiūlymai interneto svetainėje Tickets. Eckero keltas: Talinas – Helsinkis – Talinas (laivu). Aplankėme Taliną ir pernakvoję plaukėme keltu į Suomijos sostinę. Trumpas, bet smagus dienos kruizas iš Talino į Helsinkį. Jūs susipažinsite ir su Estijos sostine Talinu, o po val.


When you book with an account, you will be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour. Ieškai skrydžio Talinas - Helsinkis ? Atėjai būtent ten, kur reikia. Rask pigiausią skrydį Skrendu.


Raskite geriausius skrydžių Talinas - Helsinkis pasiūlymus. Skrydžių kainos nuo: 121.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai